Hur du köper en bil privat Out of State

Om du letar efter ett hård-till-finner fordon eller bara ett bättre pris, kan det gynna dig att göra din shopping utanför ditt tillstånd. Känn din statens lagar innan du gör det. Överväganden

Innan ordna för ett köp av en out-of-state fordon, be ägaren av fordonet att faxa eller maila en skannad kopia av titeln så att du kan se till att den är fri från panträtter eller skador. Kontrollera med din lokala Department of Motor Vehicles (DMV) innan du går vidare - du kanske inte kan titeln en bärgning titel fordon i ditt tillstånd utan att gå igenom en lång inspektion process. Fråga din DMV representant om ditt tillstånd har en tillfällig registreringsskylt så att du kan lagligt plocka upp bilen för att köra hem. Annars måste du ordna transport.
Varning

Ta en mekaniker med dig innan du slutför ditt köp. En privat köpare kan ljuga, och du skulle ha någon regressrätt. Beroende på avstånd från ditt hem, kan du behöva ordna en mekaniker lokalt till området för att träffa dig under en lämplig tid för alla. Hitta en lokal mekaniker butik i området genom att söka på nätet - kolla alla möjligheter med Better Business Bureau (BBB.org) innan du ringer. Kolla priser innan du bestämmer vem som ska välja.
Betalning

Diskutera med säljaren hur han vill betala. Oavsett om det är kontanter eller check, gör ditt arrangemang i förväg. Skicka inte en deposition för fordonet. Lämna en deposition för bilen personligen först efter att du eller en mekaniker har tittat fordonet över. Få ett kvitto och se till att det framgår att fordonet inte kommer att säljas inom en viss tidsram (så länge som du behöver för att komma tillbaka och få det).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79640.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.