Hur Betala skatt på privata Used Car Erbjudanden

De flesta stater kräver att du betalar en omsättningsskatt efter att köpa en begagnad bil från en privat säljare . Generellt kan du räkna med att betala skatt när du besöker din statens avdelning för motorfordon för att registrera bilen för nya registreringsskyltar i ditt namn . Den exakta process kommer att variera beroende på tillståndet. Till exempel i Kalifornien , är du skyldig att besöka en avdelning av motorfordon kontor inom 10 dagar efter försäljningen och betala en användning skatt som är baserad på den omsättningsskatt i Kalifornien länet du bor i. I Illinois , har du 20 dagar att betala en användning skatt som baseras på årsmodell av fordonet om bilen kostar mindre än $ 15000 eller på försäljningspriset om du betalat mer än $ 15.000. Instruktioner
1

köpa bilen från privata säljare och ta en undertecknad kopia av titeln överföra äganderätten till fordonet för dig . Försäljningspriset på bilen ska listas på titeln .
2

Kontakta det lokala kontoret för din statens DMV för att bekräfta att du är skyldig att betala omsättningsskatt på köp av din begagnade bil . Gå vidare till nästa steg om du är skyldig att betala skatten .
3

Besök DMV och presentera titeln för bilen . Berätta expediten du önskar att betala moms på köpet . Expediten kommer att beräkna skatt för dig . Betala avgiften för att slutföra transaktionen och behålla kvittot .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79634.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.