Hur man överför en bil titel i Tennessee

Om du köper en Tennessee-titeln bil, måste du ha intyg om titeln överförs till ditt namn innan du kommer att ha fullständiga juridiska rättigheter till den. Du kommer att behöva upprätta ett köpebrev, fyll uppdraget delen av säljarens titel certifikat, förbereda identifiering och bevis på statens hemvist, samla ett utsläpp test rapport och en vägmätare deklaration från köparen, och betala en ansökningsavgift. Du kan lämna dessa material till ett kontor i ditt län. Saker du behöver
Säljarens titel Bill intyg
Utsläpp Salu testar rapport
vägmätare Flaggningsmeddelande uttalande
av utsläpp av panträtt
Köparens fotolegitimation
Köparens bevis på statens residency
check eller postanvisning
Visa fler instruktioner
1

slutföra uppdraget av titeln avsnittet om säljarens titel certifikat. Du måste underteckna detta avsnitt tillsammans med säljaren.
2

Slutför en programförklaring vägmätare Disclosure med säljaren. Du bör kontrollera att den angivna vägmätarställningen är korrekt. Både du och säljaren kommer att underteckna detta uttalande. Addera 3

Be säljaren för ett utsläpp test rapport. Du måste bevisa att bilen klarar utsläppskrav för att registrera och titel bilen (inte alla Tennessee län kräver detta).
4

Ordna för utsläpp av någon kvarstad på bilen, och be långivaren att ge ett meddelande om ansvarsfrihet för Lien.
5

Utkast en Bill of Sale, underteckna den, har säljaren underteckna den och behålla den för dina personliga rekord. Köpebrevet bör identifiera bilen, köparen, säljaren och försäljningspriset. Även om du inte behöver lämna in denna för att överföra äganderätten till ditt namn, kanske du behöver det senare om någon utmanar din titel.
6

Bekräfta att du har godtagbar identifiering och bevis på Tennessee uppehållstillstånd . En Tennessee körkort är acceptabelt för båda ändamålen.
7

Leta länet kontorist kontor som betjänar det län där du bor (se Resurser avsnitt). Leta deras hemsida och ta reda på om de tar ut avgifter äganderättsöverföring utöver de som tas ut av Tennessee delstatsregeringen.
8

Förbered en check eller postanvisning för $ 10.50 plus eventuell avgift debiteras av County Clerk Kontor och skatter på inköpspriset (skatter varierar beroende på län, så kontrollera med länkontoristen i förväg).
9

Besök länet kontorist kontor och lämna säljarens titel certifikat, vägmätare Disclosure uttalande, utsläpp testar rapporten, tillkännagivandet av ansvarsfrihet för Lien, ditt foto-ID, bevis på din Tennessee hemvist, och en check eller postanvisning för ansökningsavgiften. Det finns ingen särskild blankett behövs för att överföra äganderätten. Du kommer att få ditt certifikat av titeln inom några arbetsdagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79629.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.