Hur att finansiera en bil från en privat säljare

Att få finansiering för ett billån kräver noggrann shopping för att få bästa möjliga ränta. Men säkra en auto lån, även med dåliga krediter är relativt lätt eftersom bilen fungerar som säkerhet för lånet. Dessutom kommer köpa en bil från en privat säljare spara en massa pengar, som bilhandlare inkluderar dyra påslag i priset på bilarna de säljer. Instruktioner
1

Kolla med den bank där du håller din kontroll eller sparkonto. Försök att tillämpa en kredit union om du uppfyller kraven. Kreditföretag erbjuder ofta lägre räntor och minimala avgifter för finansiella fordon som lån. Ställ en utlåning agent på din bank om vilken typ av ränta de kan erbjuda på en privat fest billån. Du kan behöva fylla i en ansökan för att få en korrekt erbjudande ränta.
2

Kontakta andra auto lån företag och jämföra räntor, även om banken eller kredit unionen erbjuder dig ett billån. Försök kolla med din stora kreditkortsföretag för att se om de erbjuder auto lån. Utanför auto långivare kan erbjuda dig en lägre ränta eller bättre villkor återbetalning på lånet. Använd bättre villkor från andra långivare som hävstång för att omförhandla billån med din bank.
3

Ansök om ett kreditkort. Om du köper en helt ny bil, kommer många kreditkort har en tillräckligt hög gräns för att täcka bilköp. Handla för kort som har mycket låga eller noll priser procents ränta. Dessa priser kommer att vara inledningen, så planera din återbetalningsplan med ränteförändring i åtanke. Överväga att överföra saldot på kortet som du använde för att köpa bilen till en lägre ränta kort om du behöver en längre återbetalningsplan för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79626.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.