Hur Bring utländska bilar till USA

Importera en utländsk bil i USA är inte så enkelt som att sätta bilen på ett fartyg och plocka upp på närmaste hamn. Alla importerade fordon måste uppfylla US stötfångare och säkerhetsstandarder, förutom luftföroreningar eller utsläppskrav, innan de kommer att tillåtas i. Som de flesta utländska fordon som uppfyller dessa normer redan exporteras till försäljning, måste du se till att du tar med dig fordon upp till koden innan du kan ta med den till USA. Saker du behöver
utländsk bil
Visa fler instruktioner
1

Hitta en importör. Du kommer att behöva en importör att hjälpa din bil uppfyller amerikanska standarder, och att behandla bilen och associerar pappersarbete vid båda ändarna av transaktionen. National Highway Traffic Safety Administration, en division av US Department of Transportation, innehåller en lista över registrerade importörer, tillsammans med fordonets import riktlinjer, på deras hemsida (se Resurser). Om du köper en bil utomlands, kommer din återförsäljare troligen starta pappersarbete för dig med egen importör, men om du är på din egen, shoppa runt och välja en leverantör som erbjuder dig de bästa priserna och den servicenivå du behöver .
2

Kontrollera din bil uppfyller amerikanska standarder. Även om din importören kommer att slutföra det mesta av pappersarbetet för dig, är din bil ytterst ditt ansvar, så du bör se till att alla regler följs. De obearbetad form som din importören måste filen Department of Transportation Form HS-7, vilket indikerar att fordonet uppfyller federal säkerhet, stötfångare och Stöldskyddsföreningen normer, och Naturvårdsverket Form 3520-1, en luftföroreningar anmälningsblankett. För att klara tullen behöver du avsändarens ursprungliga konossement, köpebrevet, utländsk registrering, och alla andra handlingar som ingår i fordonet. Dessutom kräver den amerikanska Department of Agriculture att bilens underrede vara fri från främmande mark, för att förhindra oönskad import av utländska skadedjur.
3

inte använda bilen som en container. Om du är närvarande när bilen är laddad för sjöfarten, bör du motstå frestelsen att använda utrymmet i bilen för personliga ägodelar som du kanske också vill leveranstid. Till att börja med kommer dina ägodelar vara ett enkelt, synligt mål på både lastning och lossning bryggor och under transporten. Andra måste hela innehållet i din bil ska rapporteras till tullen vid ankomsten, och underlåtenhet att minnas några objekt kan resultera i böter eller till och med beslag. Också, dina ägodelar kommer sannolikt att förskjutas under transport, och kan orsaka skador på ditt fordon.
4

betala tull och få din bil. Om din bil levererades i enlighet med alla amerikanska regler, kommer den att passera genom tullen och släppas till dig på att betala en 2,5 procent skatt på värdet av bilen. Om du köpt din bil utomlands, kan denna avgift har betalats vid tidpunkten för köpet, men om du bara skickar din egen bil till USA, kommer du att få betala tull innan bilen släpps.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79621.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.