Hur köper jag en konceptbil?

Köpa en riktig konceptbil från en privat ägare eller biltillverkare är den heliga graal av upphandlingen för bil samlare. Det är sällan hört talas om och sällan sett på vägen, men detta betyder inte att det är omöjligt. Att hitta en konceptbil som inte har förstörts och finns att köpa kräver engagemang, undersökande skicklighet och, ännu viktigare, tillräckligt med kapital för att svänga köpet. Verkligheten av Concept Car
p Det finns inga etablerade metoder för att köpa en auto maker koncept fordon, eftersom de ofta förstörs innan de når tillverkning. Själva modellen som visas på en bilutställning konvention golvet inte har utvärderats för säkerhet och specifikationer väg och som sådan är inte "street legal." Med detta sagt, det finns bilar som började som begrepp och fick endast mindre förändringar innan du slår fabriken för produktion.
Skiss till Production Line

Undersök befintliga rader av bilar. "Renault Avantime var ett fantastiskt exempel på en ny bil som började livet som ett begrepp och fördes till produktionen nästan utan ändringar," skriver www.conceptcar.co.uk. "Detta inkluderade hålla tvåfärgad kaross, ett glastak och dubbel längd dörrar swing." Kom ihåg att de flesta av dessa bilar ser endast begränsade serier och kan kräva lite snabbt tänkande för att köpa direkt från bilföretag.
Addera Var hittar

Titta på nätet och i tryck. Ägare av begränsad-run begreppet fordon kan vara ute efter att sälja sin gång tråkigare fordon och kommer förmodligen vända sig till sådana online butiker samt in-tryckta annonser. Flera specialitet biltidningar har sektioner som ägnas åt mecenater försöker sälja sina klassiska eller på annat sätt unika fordon. Vara beredd att spendera lite pengar. Dessa bilar kommer inte att vara billig. "Det är inte ovanligt, men det är nästan omöjligt att köpa en faktisk koncept eller show bil," fortsätter conceptcar.co.uk. "Det finns inget tvivel om att tillverkarna använder dem för att locka potentiella kunder men detta hänger samman med åtaganden om produktion och under sådana praktiska kvantiteter."

Delta i den årliga Detroit Auto Show. Många biltillverkare främsta sina elit modeller på denna extravaganza hölls i januari varje år i staden där bilen föddes. Konceptbilar ofta paraderade framför deltagare Auto Show och noggrann observatör kan ta del av dem och titta på auto maker produktion går att se var bilen kan visas. Addera När allt annat misslyckas

Gå vintage. Flera bilmodeller, som Ford Fiesta, började livet som Ford Fiesta Fantasy. Medan äga en bil som denna inte kan trolla bilder av rymdåldern teknik och flygande fordon, är det fortfarande tekniskt ett koncept fordon, och skulle kunna köpas för en betydligt mindre avgift än en nyare modell koncept.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79620.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.