Hur mycket är en 2001 Mercedes CLK 320 Worth?

En av de mer populära Mercedes-Benz sport lyxbilar har alltid varit CLK-modellen. Värdet av dessa bilar fortsätter att hålla sig väl jämfört med andra fordon, och andrahandsmarknaden för CLK-serien är stark. Mercedes har två versioner av CLK-serien, en coupé och en cabriolet, båda lika packad med påkostade komfort och styling som har blivit en av Mercedes-Benz varumärken. Värde

När forska begagnade fordon priser, finns det tre olika värden att tänka på: den andrahandsvärde, den privata parten försäljningsvärdet och Retail inköpsvärdet. Priserna mellan dessa tre kategorier kan vara väsentligt annorlunda. A 2001 Mercedes CLK-320 Coupe i mycket bra övergripande fysiska och mekaniska tillståndet med 95.000 miles bör ha ett andrahandsvärde på ca $ 5900, en privat part försäljningsvärde på ca $ 7700, och en Retail inköpsvärde på ca $ 10.300. Det konvertibla Cabriolet modell av 2001 Mercedes CLK-320 i samma skick bör ha ett andrahandsvärde på ca $ 8400, en privat part försäljningsvärde på ca $ 10.100 och en Retail inköpsvärde på ca $ 13.350.

Typer

År 2001 tillverkade Mercedes två olika versioner av CLK-320, en coupé och en cabriolet. De båda fordonen är nästan identiska på alla sätt, utom för den motoriserade suffletten på Cabriolet-modellen.
Funktioner

Mercedes är känd för sina rika funktioner och lyx styling, och 2001 CLK-320 är inget undantag. Både coupé och cabriolet dela dessa alternativ: Automatisk växellåda, Bakhjulsdrift, Slip /antispinn, Integrerat larmsystem, fullstor reservdäcket, 4-Låsningsfria bromsar, Farthållare, Integrerad Garage dörröppnare, Air Luftkonditionering, Bose ljudsystem med AM /FM-radio och CD-spelare, Servostyrning, GPS-navigeringssystem, Powered Sittplatser Minne, Ström dörrlås, Dual front-och sidokrockkuddar, hjul Premium och en teleskopisk ratt.

Identifiering

Skilja mellan Coupe versionen och Cabriolet cabriolet versionen av 2001 års Mercedes CLK-320 är mycket enkel. Den Cabriolet-stil bilens konvertibla suffletten gör det lätt att särskilja om taket är uppe, och om det är ned identifiering är en no-brainer.
Storlek

Mercedes CLK-320 finns endast i en två-dörrars modellen, liksom alla CLK fordon. Den skenbara målet av de designers är att upprätthålla bilden av CLK som en rolig och sportig klass av bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79616.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.