Så här fyller en avdelning för att sälja min bil

Efter att hitta en köpare till din begagnade bil, är det viktigt att föra över äganderätten ordentligt så att du inte längre är juridiskt ansvarig för fordonet. Om du misslyckas med att slutföra en ren titel överföring, kan du hållas ansvarig för framtida trafik biljetter, kränkningar avgiftsbelagda eller ens nedfallet av brott som involverar den sålda fordon. Saker du behöver
DMV föreskrifter äganderättsöverföring för din statePhoto identificationProof av bilförsäkring
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med din statens Institutionen för motorfordon för en lista över förordningar som styr enskilda fordon sales.Much av denna information finns tillgänglig på nätet, men du kanske vill ringa din lokala DMV kontoret för att diskutera detaljerna i din försäljning med en kvalificerad representant.
2

Skriv ner ditt fordons mätarställning, fordonets identifieringsnummer (VIN) och det exakta försäljningspriset så kommer du vara beredd att spela in dem på försäljningen titeln. Gå över denna information med din köpare så att du är överens om körsträcka, VIN noggrannhet och fordon kostnad.
3

underteckna och datera titeln, och har köparen göra detsamma. Spela köparens kontaktuppgifter, ifall du behöver kontakta dem i framtiden.
4

Bifogar köparen till länet skatteverket eller DMV för att fylla i en ansökan äganderättsöverföring och lämna in det ifyllda pappersarbetet. Du måste ha en kopia av din fotolegitimation, och kopior av din bil försäkring och köparens auto försäkring. Medan du är på kontoret, be om en kopia av den överförda titel för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79614.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.