Hur du köper en bil från en privat säljare

Att köpa en bil från en privat säljare är ett bra sätt att få en bra bil till ett lägre pris än vad du skulle betala på en bilhandlare. Ofta tid, många privatpersoner är också villiga att förhandla om priset på fordonet. Det är också trevligt att kunna prata med folk som faktiskt har ägt och underhållas bilen senast. Här är hur man köper en bil från privat säljare. Saker du behöver
Pengar Review, en tidning
Förmågan att förhandla
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bil som du vill köpa genom läsningen din lokala tidning eller genom att helt enkelt köra runt! Många privatpersoner placerar helt enkelt en skylt i fönstret på sitt fordon och parkera den på gatan. Kontakta säljaren och ställa in en tid för att träffas och titta över fordonet.
2

När du har hittat en potentiell fordon, forskning kommer priset för just märke och modell med hjälp av Kelley Blue Book. Detta kan göras direkt på deras hemsida. Detta kommer att ge dig en bra referensram för prisklass.
3

Provkör bilen när du har träffat ägaren. Detta är ett viktigt steg som inte bör försummas. Lyssna efter eventuella konstiga ljud och fråga ägaren om dem. Om det finns några frågor som inte har reparerats, kan de användas som hävstång i förhandlingarna.
4

Fråga ägaren om underhåll och reparation historia. Var oljan bytas var 3000 miles? Var fordonet i en olycka? Hur gamla är vinterdäcken? Detta är viktiga frågor att ställa och kommer att låta dig veta hur ägaren omhändertagna för fordonet.
5

förhandla fram ett pris med säljaren för att köpa fordonet, om det uppfyller dina krav. Helst betala kontant för fordonet och blinka några räkningar runt. Inget säger "Jag är redo att köpa" som en handfull av kontanter.
6

När du har avvecklas på ett pris, fyll en titel överföring med säljaren. Detta kan vara så enkelt som att underteckna överlåtelsen. Kontakta din lokala Dept of Transportation för detaljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79613.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.