Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Vilka problem ryska biltillverkare?

Biltillverkare står inför en betydande konkurrens, både internationellt och inom sina egna länder. Men ryska biltillverkare står inför en unik uppsättning av svårigheter vid försök att producera och sälja sina bilar. Ryska biltillverkaren problem beror på ekonomiska svårigheter i landet, samt en mängd olika faktorer som påverkar alla fordonstillverkare över hela världen. Ekonomi

Den första utmaningen som påverkar ryska biltillverkare är den relativt dåliga ekonomin. Ryssland har drabbats av kraftiga konjunkturnedgångar och en relativt instabila ekonomiska klimatet som inte är till nytta för verksamheten. Ryska biltillverkare såsom AvtoVAZ, Izhavto och GAZ, alla upplevt förlust av verksamhet under den ekonomiska nedgången 2009 och 2010, även om biltillverkare är optimistiska om 2011 försäljningen.
Quality
< p> När det gäller tillförlitlighet, har det funnits problem med kvaliteten på ryska bilar under de senaste åren. Dessa problem är särskilt märkbar när ryska fordon jämfört med fordon som tillverkas i andra länder. Ryska biltillverkare har klagat över kvaliteten på delar som de har tillgång till och på bekostnad av att importera kvalitet delar från andra länder. Kvaliteten på de bildelar som produceras inom Ryssland är i allmänhet inte anses vara i nivå med delar som tillverkats av länder med mer sofistikerad teknik och fabriker.
Tävling

ryska biltillverkare inte bara tävlar mot varandra. Internationella biltillverkare säljer även bilar i Ryssland, och en del även partner med ryska företag att producera bilar. Biltillverkare från andra länder har tillgång till mer avancerad teknik och bättre fabriker. Många ryska bilföretag försöker bilda partnerskap med externa företag för att stärka sin verksamhet.

En annan fråga är att många konkurrenters bilar anses vara mer tillförlitlig och billigare än ryska nytillverkade fordon.

Finansiering

Statliga subventioner och finansiering ger viss hjälp till ryska biltillverkare. Dock är finansieringen också en fråga för ryska bilköpare. Utan en blomstrande ekonomi eller en stabil arbetsmarknad, bilköpare behöver oroa sig för hur de kommer att betala för sina nya bilar. Det stora antalet importerade bildelar har hållit antalet biltillverkning jobb relativt låga i förhållande till det antal fordon som monterats i Ryssland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79582.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.