Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Skaffa en titel för en övergiven lastbil på privat egendom

Även om det kan vara svårt att föreställa sig att överge din lastbil någonstans, avancerade fordon upp överges eller lämnas kvar av sina ägare för en rad olika skäl. Typiskt, överger någon en lastbil eftersom det bryts ned eller inte har en giltig titel. Lagarna för hur länge du måste vänta efter fordonets överges varierar från stat till stat, men de flesta stater ger fastighetsägare ett sätt att bli lagliga ägare av övergivna fordon så att de kan bli av med oönskade fordon på deras mark. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

Kontakta institutionen för motorfordon eller tullindrivare kontor i ditt område. Ta reda på vilka speciella former du behöver för att bli ägare till den övergivna lastbil. DMV eller lokala polisen kommer att köra en check för att se om bilen var anmäld stulen.
2

Fyll alla program som behövs för att lokalisera och kontakta fordonets lagliga ägare. Du kommer att behöva uppge bilens VIN för att avgöra vem den lagliga ägaren är. Staten kommer att kontakta ägaren av certifierad post och ägaren kommer att ha ett visst antal dagar för att hävda sitt fordon från din egendom.
3

File ansökan om titeln. Inkludera det bevis som du får från staten att fordonets ägare kontaktades och du väntade rätt tid. Ge din personliga information för titeln.
4

Pay textning och registreringsavgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79568.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.