Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla en bil Record

Innan du plundra ned tusentals dollar för en begagnad bil, bör du spendera betydligt mindre på en bil historia rapport. Du kan få värdefull information om en bils historia genom att titta upp ramnumret (VIN). Du kommer att ta reda på om bilen har blivit stulen, hur det utförs på utsläpp test, eller om en tidigare ägare engagerad vägmätare bedrägeri. Rapporten kommer också att visa dig om bilen byggdes eller bärgades. All denna information lagras i en stor databas som är tillgänglig genom VIN. Du bör ta reda på allt du kan om en bils rekord, eftersom detta påverkar dess säkerhet och värde. Instruktioner
1

Leta ramnumret. Du hittar vanligtvis antingen på instrumentbrädan i bilen eller på förarsidan dörrkarmen sticker. Emellertid kan VIN vara på huven eller till och med motorn. Du kan kontrollera bilens pappersarbete samt, i synnerhet titeln eller försäkring.
2

Gå till Department of Motor Vehicles hemsida och mata in VIN. Denna regering hemsida kommer att berätta grundläggande information om fordonet, som när titeln har utfärdats och vem som äger den. Det kommer inte att vara tillräckligt för att göra ett köpbeslut, men du kan kontrollera att de grundläggande juridiska informationen är korrekt. Det finns ingen anledning för dig att kontrollera några ytterligare rapporter om ägaren ljuger om titeln. Addera 3

Se hur många rapporter finns tillgängliga på bilen. Skriv bara in i VIN på bilen till en kommersiell webbplats, och det kommer att visa dig gratis hur många poster som finns att köpa. Om den fria rapporten inte visar några poster, kommer det inte finnas något behov av att spendera pengar på en fullständig rapport.
4

Köp en bil rapport. Du kan köpa en bil rapport för runt $ 30 till $ 35 i 2010 från CarFax och AutoCheck. De kommer att ge dig hela fordonet rapporten, inklusive en titel check, problem kolla, och skador kontrollerar. Hitta dessa webbplatser i avsnittet Resurser nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79555.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.