Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man en Absolut Gratis Check Vehicle History

Ett fordon historia check kan ge dig en omfattande översikt av historien om en begagnad bil som du vill köpa. Du hittar dessa kontroller fordon historia i form av en bil historia rapport, som erbjuds till alla bilar tillverkade efter 1980. Ett fordon historia rapport kan berätta hur mycket över eller under detaljhandeln bokfört värde bilen är värd, ägande historia av fordonet, om krockkuddarna har någonsin blivit utplacerade, titel och körsträcka historia av fordonet och fordonets servicebok. Saker du behöver
Computer
Internet Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Hitta en återförsäljare som erbjuder gratis rapporter fordon historia, såsom en Carfax rapportera. Du kan göra detta genom att ringa generalagenten för att fråga eller söka deras hemsida för att se om de annonsera gratis rapporter fordon historia. Villkoren för varje återförsäljare kan skilja. Till exempel kan vissa återförsäljare bara ge dig en rapport när du köper en bil, en del när du provköra en bil och andra kommer att ge dig en bara för att vara intresserade av en bil. Välj en återförsäljare som ger dig en rapport fordon historia utan att du behöver köpa en bil först.
2

Välj en begagnad bil som du är intresserad av, vilket också var tillverkade efter 1980. Det finns ingen mening med att slösa försäljaren är dags att få en check fordon historia för en bil som du inte har för avsikt att köpa. Fordon historia rapporter är unika för varje enskild bil, så att få en historia rapport för en bil inte kommer att hjälpa dig att avgöra vad som är fel med en annan bil. Det enda undantaget är att "Tillverkare Recall" sektionen av fordonets historia rapport, som kommer att berätta om den modellen har haft en återkallelse utfärdas. Fordon historia rapporter, särskilt fria sådana, kan vara svårt eller omöjligt att hitta för fordon tillverkade 1980 eller tidigare, eftersom 17-didgit VIN-nummer som används för att spåra fordon inte blivit standard fram till 1981.

3

Berätta den återförsäljare som du vill ha en rapport fordon historia. Även om återförsäljare kan erbjuda gratis kontroller fordon historia, kan de inte passera dem ut till alla. Därför kan du behöva låta försäljaren vet att du vill ha en rapport i syfte att få en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79426.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.