Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hitta en ägarebilen Titel

Kan du bilden köper en bil från en privat ägare, och sedan gå till din lokala Licensing Agency bara att ta reda på att säljaren är inte vem du trodde att han eller hon var och inte ägaren av fordonet? Det skulle inte vara bra, speciellt eftersom du inte kan licensiera eller registrera en bil utan giltigt titel. Med några före utredningsarbete du kan undvika situationer som denna genom att ta reda på vem den rättmätige ägaren är före slutförandet av försäljningen. Saker du behöver
VIN-nummer
registreringsnumret
Gamla dokument: försäkring och registrering av fordon
Visa fler instruktioner
1

Skaffa så mycket information om det fordon som du kanske redan har till ditt förfogande, t.ex. fordonets identifieringsnummer (VIN), registreringsnummer, fordonets registreringsnummer och tidigare ägare information.
p Om du har tillgång till bil, är VIN placeras på fordonet på den vänstra sidan av den främre vindrutan, inuti handskfacket låda eller under fordonets huv. Kontrollera bilen för en registreringsskylt och eventuella försäkringar, gamla titlar och registrering papper arbete.
2

Undersök med lokala myndigheter och källor på nätet för att samla information om bilens titel.

) Kontakta Department of Motor Vehicles, företrädesvis där fordonet senast registrerades, om det är känt, att fråga om ägande. Ge expediten med VIN och registreringsnumret. Expediten kommer att använda den informationen för att förvärva namn och adress på den senast kända registrerad ägare.

B) Utför en allmän sökning på Google under "bil VIN-nummer," "bilen rapporten" eller liknande sökning för att hitta tjänster som tillhandahålla historiska uppgifter om fordon, inklusive vins, licens och annan offentlig information om ägaren. Det kan eller inte kan vara en avgift.

C) Kontakta institutionen för försäkring eller senast kända ägarens försäkringsbolag, om det är känt, att få någon offentlig information som finns om register över fordonet och dess förra ägare.

D) Besök eller ring din lokala avdelningen eller statens Highway Patrol. Förse byrån med den information du har upptäckt, och de kan ge eller kontrollera vilka offentliga uppgifter de har tillgängliga. Addera 3

Cross-verifiera den information du samlat under din undersökning för att komma fram med den mest troliga ägaren (er) på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79396.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.