Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man ser upp en bil historia Via VIN Number

Det är viktigt att du ser upp historien om någon bil du funderar på att köpa, speciellt om det är en begagnad bil. Det är svårt att säga, bara genom att titta på bilen, om det har varit i en olycka, blivit stulen eller har omfattande skador som har täckts upp. En Vehicle Identification Number, eller VIN, existerar för varje bil som gjorts sedan 1981, och kan berätta allt som har hänt med en bil sedan den först gjorts. Tittar upp historien om en bil av dess VIN kan hjälpa dig att avgöra om att köpa en viss bil eller inte. Instruktioner
Komma Historik
1

Få VIN för fordonet du funderar på att köpa.
2

Gå online för att antingen carfax.com eller cardetective.com (se referenser). Båda dessa webbplatser erbjuder en chans att köpa fordonet historia för en liten avgift. Addera 3

Skriv in VIN-nummer i rutan anges för det. När du skriver in det 17-siffriga VIN, som består av siffror och bokstäver, tryck på knappen "Skicka".
4

En sammanfattande rapport kommer att visas gratis på båda platserna, vilket kommer berätta hur många ägare bilen har haft, vad körsträcka är, och hur många olyckor det har haft. Om du vill ha en mer detaljerad rapport som visar några poster eller samtal tjänster, måste du köpa det.
5

Få ditt kreditkort köpa den mer detaljerade historia, däribland detaljerad ägande och titeln historia, samt olycksrapporter.
6

Typ i dina kortuppgifter och bekräfta köpet. Från och med januari 2010, debiterar Carfax.com $ 34,99, medan cardetective.com avgifter $ 19.99. Du kommer nu att få en detaljerad bil historia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79301.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.