Vad Är Bogsering paket för en 2010 Chevy Traverse?

2010 års Chevrolet Traverse är en full-size crossover SUV infördes 2008. Den SUV har plats för upp till åtta personer, och köpare kan köpa travers med en bogsering eller bogsering paket. Den biltillverkaren placerat Traverse att tävla mot Ford Flex. Bakgrund

2010 Traverse använder samma plattform som GMC Acadia och Buick Enclave. Det är en stor, grov SUV och inte särskilt vig, men kan bogsera små och medelstora vagnar med relativ lätthet. De 2010 modellerna kom i tre utföranden: basen LS, mid-range LT och lyx-orienterad LTZ. Standardutrustning ingår en tredje sätesraden, 17-tums hjul, OnStar navigationssystem, satellitradio och full-elektriska tillbehör. Den bogsera paket som erbjuds minimal utrustning förbättringar. Addera Bogsering Package

För 2010 års modell, kom Chevy Traverse med en valfri trailering paket som innehöll en tung motor kylsystem och tunga dragkrok för en extra $ 525. Paketet låter Traverse att dra upp till 5.200 pounds och kräver att fordonet har 17-tums hjul istället för det 18 - eller 20-tums fälgar. Den Traverse bogsera alternativ erbjuder inte samma utrustning som den 2010 Chevrolet Avalanche SUV pickup bogsering paket. Den Avalanche kan dra upp till 8,100 pounds. Den Avalanche s bogsera paket, till exempel, har samma tunga motorns kylsystem och Hitch som Traverse, men har en extra överföring svalare och 3,42-till-1 axel ratio. Den Traverse har en 3.16-till-1 axel ratio. Den Traverse s högre utväxling ger bättre gas körsträcka men långsammare acceleration utanför linjen än Avalanche, en brist som drar en släpvagn ytterligare förstorar.
Kylsystem
< p> Även om Traverse s bogsera paket erbjuder färre funktioner än Avalanche, är den viktigaste delen av den bogsera paketet tunga kylsystem med en större kylare. Dessutom, precis som de flesta Chevy motorer, den Traverse s V-6 har ett omvänt flöde kylsystem som kyler huvudet först. Denna process minimerar friktion kolvringen och ger en mer konsekvent cylinderloppet temperatur och högre kompressionsförhållande. Detta ger Traverse muskeln den behöver vid bogsering upp branta backar.
Prestanda

Även en 320-hästkrafter 5,3-liters V-8 motor driver Avalanche, den 2010 Traverse är utrustad med en 281-hästkrafter 3,6-liters V-6. Det är den enda motor tillgänglig på Traverse, men dess makt med bogsera paketet som ett alternativ är mer än tillräckligt för de flesta trailertransport jobb. Dock bör köparna anser att Traverse har en fastighetsnära vikt av 4,925 pounds, beroende på installerade tillval, och har en fiberkabel rating av 5,200 pounds, vilket gör det till ett betydligt tung, lufsa fordonskombination. Ride kvalitet kan vara ett problem, särskilt om ägarna ignorera 17-tums hjul kravet med bogsera paket och välja större fälgar. Den 2010 Traverse erbjuder front-eller fyrhjulsdrift. Framhjulsdrivna versionerna är benägna att vridmoment styra i vilket motorns effekt styr fordonet i en viss riktning. Dra styra indikerar att motorn har mer än tillräckligt med kraft, men det kan visa sig obekväm för förare dragande en släpvagn med bogsera paketet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78138.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.