Fördelar med CarMax

CarMax är den största begagnad bil återförsäljare i nationen. Företaget driver 105 stormarknader inom 51 marknader som av tidpunkten för offentliggörandet. När kunderna går till CarMax att köpa en begagnad bil, kan de räkna med att få priset på en bil i förskott, arbeta med bara en säljare och få en garanti på en bil de köper. Dessutom CarMax förse kunderna med många fördelar för dem driva ut partiet med en bil. Fri bil historia rapport

CarMax låter dig granska en komplett historik över bilen du väljer. Du kan se en fullständig historik med ett klick på en knapp genom att besöka webbplatsen eller en saleperson kan leverera rapporten till dig. Bilen historia rapport kan innehålla information om underhåll, olyckor och avläsningar vägmätare.
Fem-dagars pengarna-tillbaka

bilar på CarMax komma med fem-dagars pengarna-tillbaka garantera. Företaget inser att vissa fordon inte får passa varje person. Du kan ta en bil tillbaka till samma CarMax du nay köpet och erhålla en fullständig återbetalning.
Inspektioner

Bilar från CarMax få inspektioner på mer än 125 poäng på bilen. En certifierad mekaniker kontrollerar fordonets kyla, belysning, styr-och bränslesystem. Dessutom, drivlina, motor, biltillbehör och andra delar av ett fordon som reservdäck, dörrlås, fjärrkontroller och bilrattar.
Bilar prissatta under $ 12.000

CarMax stormarknader erbjuder ofta tusentals fordon som är prissatta under $ 12.000. Bilen finns på tomten kan passa en mängd olika kunders budgetar. Dessutom kan du hitta många fordon på webbplatsen som företaget kan överföra till närmaste butik för dig.
No-Pruta Policy

En säljare kommer inte att pruta med dig på ett pris. Försäljaren berättar att kostnaden för ett fordon utan att du behöver förhandla om ett bättre pris på fordonet
Begränsad garanti

fordon kommer med en begränsad 30. - till 60-dagars garanti, beroende på läget du köper bilen. CarMax kommer att fixa eller ersätta bildelar under begränsade garantin avtalet. Din personliga säljare kan ge dig information om den begränsade garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78122.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.