Hur du ändrar Trailer Ägande i Ontario, Kanada

När du köper en trailer från någon annan i Ontario, kommer du vara tvungen att överföra äganderätten till fordonet och registrera den med Ontario Ministry of Transportation. Du kommer att behöva tillhandahålla lämplig dokumentation samt betala de avgifter som krävs för licensiering och nya plattor om det behövs. Överföra ägande av en släpvagn liknar processen för en begagnad bil, men det finns mindre dokumentation krävs och avgifterna är i allmänhet lägre. Saker du behöver
Bill of Salu Identification
fordonstillstånd
Betalning för avgifter
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ett köpebrev från den tidigare ägaren av trailern uppgift om datum för försäljning och beloppet av köpeskillingen. Det bör också lista året, märke och modell av trailern samt chassinumret. Se till att den tidigare ägaren undertecknar detta dokument. Du kan skriva upp en enkel köpebrev själv, eller använda en gratis online-mall som den du hittar på Business formulärmallen hemsida.
2

fylla i ansökan om överföring del av fordonets registreringsbevis medge och säkerställa att det är daterad och undertecknad. Om du överför plattor du redan äger till släpet, bör du också se till att få plattan delen av tillståndet med dig att överföra fordonet.
3

Ta köpebrevet , fordonstillstånd med alla avslutade nödvändiga delar, din legitimation och din betalning till Driver and Vehicle License utfärdande kontoret.
4

Presentera all dokumentation till personalen på licensiering kontoret. Betala alla lämpliga licensavgifter samt detaljhandeln skatt. Retail skatt på ett begagnat släp bestäms från köpeskillingen på släpvagnen eller grossistvärdet på släpet, vilket som är störst. Avgifter för en trailer plattan och tillstånd är $ 35, eller $ 10 om du använder plattor du redan äger.
5

Fäst nya eller begagnade plattor till bilen tillsammans med giltighetsklistermärke erhållits från Licensbyrån . Du bör hålla tillståndet fordonets registreringsnummer med dig när du drar vagnen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78102.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.