Hur Sök en VIN-nummer för gratis

En Vehicle Identification Number är ett unikt 17 - siffrigt nummer som är kopplad till alla motordrivna fordon . Det är ett sätt att identifiera fordonet, hur ett Social Security nummer används för att identifiera människor . Du behöver det för att registrera din bil eller köpa en försäkring, och polisen kan använda det för att identifiera ditt fordon i händelse av att den är stulen . Om du vill ta reda på tidigare historia av bilen , till exempel vem de tidigare ägarna var du kan göra ett VIN-nummer söka efter gratis . Instruktioner
1

Få VIN på bilen . Ring din privata säljare och be om VIN-nummer på bilen . Det är också vanligtvis på en metallbricka på instrumentbrädan i bilen . Om du letar efter VIN på en motorcykel kontrollera framgafflar .
2

Gå till en VIN kontroll hemsida . Några som du kan använda inkludera freevincheck.info eller checkmycar.com . Som av 2011 , alla dessa är gratis att använda och inte kräver ett kreditkort .
3

Ange VIN-nummer på hemsidan och klicka på sökknappen . VIN rapporten kan skickas till dig , eller du kan ladda ner det . Jämför resultaten från samtliga Vin KOLLA webbplatser .


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78096.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.