2003 VW Jetta Alignment specifikation

Den Jetta är Volkswagens bäst säljande modell i USA. Jetta är en kompakt sedan och fanns i nio olika trim under 2003. Justeringsmarkeringarna specs varierade från trim att trimma. Det är viktigt att veta exakt trim av ett fordon när de söker specs att justera inriktningen, som att använda fel specs göra justeringen värre än det redan är. De specifikationer som anges nedan gäller endast basmodellen av 2003 Volkswagen Jetta och bör inte användas för att justera anpassningen till övriga trim av fordonet. Caster

axellutningen är den främre vinkeln av förhållandet mellan de övre och nedre svängtappar styrning när den betraktas från sidan. Den axellutningen på fronten av 2003 Jetta kan variera från 7,15 grader till 8,15 grader, med en idealisk miljö är 7,65 grader. Den castervinkel är inte justerbar på den bakre änden.
Camber

camber är vinkeln ett hjul lutar när den betraktas från framsidan av fordonet. Hjul med en negativ camber Lean i och hjul med en positiv camber luta ut. Camber vinkel på fronten av 2003 Jetta kan variera från -1,0 grader till noll, med -0,5 grader är den perfekta inramningen. Cambervinkeln på den bakre änden kan variera från -1,60 grader till -1,30 grader, med -1,45 grader är idén.
Toe

Toe är vinkeln av hjulen i förhållande till centrumlinjen för fordonet. Om fronter av hjulen är vinklade ut, är det kallas toe-out. Om fronter av hjulen är vinklade in, är det kallas toe-in. Men Befrielse är på de flesta fordon som är konstruerade för att gynna en viss toe-in. Således är de flesta positiva tå specs hänvisa till en toe-in vinkel. Till exempel innebär en tå på +1,0 grader att hjulen ska vara vinklade en grad mot centrumlinjen av fordonet.

Tån på den främre änden av 2003 Jetta kan variera från -0,15 grader till 0,15 grader, men det är bäst för den att utjämnas till noll. Den tå på bakre änden kan variera från 0,15 grader till 0,45 grader, med en idealisk miljö är 0,30 grader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78091.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.