Hur vill kolla en VIN gratis

En fordonets chassinummer (VIN) kan berätta allt du behöver veta om en bil. Om du vill ta reda på om en begagnad bil på marknaden har någonsin blivit översvämmade, stulits eller i en olycka, kommer VIN berätta. Varje gång en bil går till ett garage för underhåll, registrerar mekanikern VIN och vad som gjordes till bilen. För konsumenter som vill få mer information om en potentiell bil köp, kan de söka efter ett fordon historia med hjälp av VIN gratis. Saker du behöver
Pen
Paper
Computer
Visa fler instruktioner
1

Hitta VIN på bilen. En VIN kan lokaliseras på några olika ställen: instrumentbrädan på förarsidan, bilens ram mellan förgasaren och vindrutetorkaren, den främre motorblocket, de bakre brunnar hjul, sidostycken dörr eller bagagelucka i reservdäcket.
2

Skriv ned numret noggrant. Om du gör ett misstag, kommer du inte få korrekt information om bilen du tänker köpa. Granska numret en gång eller två gånger för att se till att du har kopierat den korrekt. Addera 3

Gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV). I de flesta stater, kommer DMV ger ett VIN check gratis. Bilen historia rapport som genereras av en VIN sökning kommer att berätta om olyckor, omfattande underhåll och eventuella problem vägmätare.
4

Använd Internet för att forskningen VIN. The National Insurance Crime Bureau, en ideell organisation som arbetar för att bekämpa försäkringsbedrägerier och andra brott, och erbjuder en gratis VIN check tjänsten. På hemsidan, helt enkelt ange VIN, accepterar villkoren för tjänsten, skriv in verifieringskoden och tryck "Sök".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78089.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.