Hur kan jag bjuda på auktioner på Salvage Direct Utan en återförsäljares licens?

Varje leverantör av bilförsäkring har fordringar på vilket ett fordon ansågs vara en total förlust. Skadade fordon måste kasseras och det är där Salvage Direct kommer in i bilden. Detta företag tillhandahåller online-listor och foton av fordon som finns att köpa för bil återförsäljare, registrerade mekanik och eftermarknaden delar återförsäljare såsom bildelar junkyards. Spekulanter på dessa auktioner måste uppfylla alla federala, statliga och lokala licenskrav. Instruktioner
1

registrera sig på hemsidan och betala $ 200 årsavgift. Licensierade återförsäljarens kan inte få återbetalning av denna avgift, men om du registrerar dig som delar återförsäljare och din registrering inte godkänns, kommer pengarna att återbetalas som anges i de allmänna villkoren i anmälningsblanketten. Det kan också finnas andra avgifter när man köper en bil från webbplatsen.
2

Ange i din ansökan att du är en registrerad eftermarknaden delar leverantör, vilket innebär att du har ett företag licens i ditt lokala samhället som en person som säljer bildelar. Bilar säljs inte som hela fordon som kan titeln till eftermarknaden delar återförsäljare.
3

Kontrollera din lokala och delstatliga lagar för att se till att du kan göra detta utan ett särskilt tillstånd. Din State Department of Transportation kan också ha regler du måste följa.
4

Kontakta en lokal bilhandlare och försöka ordna för dem att få den bil du vill ha och sälja den till dig om du är misslyckade på att bli en budgivare. Många orter är strikta på att låta flera icke-rinnande fordon på din fastighet för att kunna visas för allmänheten från gatan. Ha detta i åtanke när du gör inköp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78086.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.