Hur man registrerar en bärgning titel

En bärgning bil är ett motorfordon som är skadad och anses unrepairable, eller är i behov av omfattande restaurering före användning på en körbana. När du köper en bärgning fordon - även för delar för att använda på en annan bil - det måste registreras. Registrering gör de delar som ska spåras för att avgöra om något stjäls så ägaren inte kommer att hållas ansvarig om fordonet används felaktigt. Saker du behöver
Flatbädd eller bärgningsbil
Visa fler instruktioner
1

Använd ett flak eller bärgningsbil för att flytta bilen till önskade platser för de nödvändiga lämpliga inspektioner för registrering. Kör inte det till anläggningen, även om den är funktionsduglig. Före inspektion och registrering, är det bärgning fordonet inte lagligt för användning på väg.
2

Ta bilen till en inspektion webbplats. Alla bärgning fordon kräver en inspektion före registreringen. Du måste ha ditt ägarbevis med dig vid tidpunkten för inspektionen. Vissa stater kräver också fordonsägaren att presentera ett giltigt körkort vid tidpunkten för inspektionen. Inspektioner genomförs på olika platser i varje stat. I Kalifornien, gör California Highway Patrol (CHP) bärgning inspektion. I Illinois, bedriver statssekreteraren Police bärgning inspektioner.
3

Se fordonets identifieringsnummer (vins) och delnummer syns på fordonet och dess komponenter. Under inspektionen, om något saknas eller är dold, kan DMV beslagta antingen del /fordonet, eller debitera dig att fästa ett nytt identifikationsnummer på det.
4

Skaffa broms och ljus certifiering i stater där det behövs (t.ex. Kalifornien) från Bureau of Automotive Repair (BAR). Ha fordonet vägde vid en lastbil skala
5

. State Department of Transportation webbplatser tillhandahålla platser för lokal väger stationer för din bekvämlighet.
6

erhålla rätt certifiering för en bärgning fordon i städer eller stater där anti-smog eller föroreningar regler är i kraft.

7

Ge din lokala Department of Motor Vehicle (DMV) med bevis på ägande. Detta kan vara en certifierad titel, gjorde bärgning certifikat i ditt namn, eller godkände över till dig, eller ett köpebrev som omfattar en mätarställning. Om du inte har en bärgning certifikat, kan du fylla i en ansökan för en bärgning certifikat, eller ett intyg för icke-repareras fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78083.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.