Hur man registrerar ett fordon med Nej VIN Number

En Vehicle Identification Number ( VIN ) är en 17 - teckenkod som beskriver många detaljer om bilen , men också identifierar den enskilda bilen . VIN -formatet blev standard 1981 , och mest moderna vins finns på instrumentbrädan , lätt synlig genom vindrutan . Om VIN är inte där , kan det också vara på motorblocket , men det betyder inte att gälla för alla fordon . Det kan också vara på titeln. Om fordonet inte är i någon av dessa platser, inte erbjuder ditt tillstånd ett sätt att få din bil registrerats . Instruktioner
1

Gör en sökning på Internet för " Byte av Vehicle Identification Number formulär [ ditt tillstånd ] . " Du kommer förmodligen behöva detta formulär .
2

Skriv ut och fyll i formuläret . Om det finns en ruta för " Ingen befintlig VIN " eller något liknande , se till att kontrollera att rutan . Följ instruktionerna och önskemål dokumentation på formuläret . Härifrån kan du helt enkelt att skicka in det med vad avgiftsbelagt , eller du kanske måste gå till din lokala DMV att lämna pappersarbete , beroende på i vilket tillstånd du registrerar bilen . I de flesta stater , kommer en brottsbekämpande myndighet eller DMV /DOT officer inspektera ditt fordon .
3

Registrera din bil , om ditt tillstånd inte redan hjälpa dig att registrera fordonet som en del av inspektionen processen ovan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78081.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.