Hur man söker gamla panelen Trucks

Panel lastbilar och vagnar är inte lika lätt att hitta som andra restaureringsprojekt. Söker gamla panelen lastbilar kan ta mycket tid och ansträngning. Dessa små, slutna leverans lastbilar gjordes inte i stora mängder. De är också kallade "panel vagnar", beroende på placeringen inuti. Panel "lastbilar", som en standard, har plats för två personer. Panel "vagnar" har plats för upp till åtta. Saker du behöver
Lokala tidningar
lokala telefonbok Alicante Telefon
Internet
Fliers
Visa fler instruktioner
1

Köp lokaltidning regelbundet för att söka platsannonser. Kontrollera papper från omgivande områden.
2

Ring lokala junkyards du finna listat i telefonboken och fråga om de har någon panel lastbilar i lager. Ge dem ditt nummer och be dem att ringa om man kommer in
3

Sök junkyards som inte har en fullständig lista över sina register. Några sällsynta fordon har funnit detta sätt, undanstoppad och bortglömd på grund av ägarbyte av varvet och andra faktorer.
4

Logga in på bil entusiast forum på nätet, speciellt de som ägnas åt klassiska lastbilar . Sök på nätet platsannonser, auktionshus och andra för-auktion webbplatser.
5

Kolla fordonsindustrin swap meets och visar bil. Sprid ordet om vad du letar efter med klubbarna och leverantörer som uppfyller det.
6

Sätt in annonser i lokala och omgivande tidningar och på nätet. Häng upp flygblad runt kvarteret, speciellt på bildelar butiker, affärer kropp och bensinstationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78078.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.