Hur uppgradera från en Acura CL till LS

Den Acura CL är en tvådörrars coupe bil som inte längre tillverkas. Det fanns från 1997 till 1999 och från 2001 till 2003. Medan Acura har inte en modell som helt enkelt heter LS i december 2010, var Acura Legend tillgänglig i en LS upplaga. Den Acura Legend LS fanns att köpa som en ny fordonet från 1990 och 2000. Det var också en två dörrar coupe bil, men med en något sportigare stil. Om du har en Acura CL, kan du enkelt uppgradera till en Acura Legend LS bil. Instruktioner
1

Använd en begagnad bil försäljning webbplats (se Resurser) för att hitta Acura Legend LS bilar som finns till salu i ditt område. Om du vill byta in din Acura CL, bör du fokusera på annonser från bil partier i stället för individer. Om du planerar att sälja din Acura CL på egen hand eller bara inte handel det i, kan du också titta på annonser från privatpersoner.
2

Kontakta säljarna du hittar i annonserna försäljning bil. Vanligtvis annonsen kommer att ha ett telefonnummer eller e-postadress som du kan använda. När du tar kontakt, ställa in ett möte för att gå titta på Acura Legend LS och ta det för en provtur.
3

Ansök om ett billån på din lokala bank eller ett annat område finansiellt institut, om du behöver att finansiera fordon som du har hittat. Om du redan har pengar, kan du få helt enkelt en officiell kontroll från din bank, som du kan använda för att betala för bilen.
4

betalar för din nya Acura Legend LS. Om du handlar i din Acura CL, måste du registrera titeln och ge den till återförsäljaren också. Om du köper från en individ, kommer du också behöva utföra ett köpebrev, som bör tillhandahållas av säljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78069.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.