Skaffa en titel för en antik bil

Exakt hur gammal en bil måste vara att betraktas som en antik varierar per stat och per källa. Men vad är konsekvent är det förfarande som krävs för att titeln en antik bil. Titelpåläggning en antik bil liknar titling något annat fordon. För att få en titel, måste du bevisa att du verkligen är ägare till fordonet. Om du nyligen har köpt en antik bil utan en titel, är den tidigare ägaren skyldig att slutföra ett köpebrev släppa alla intressen i fordonet. Om fordonet har varit i din ägo behöver du fordonets registreringsnummer. Saker du behöver
Köpebrev eller fordonets registreringsbevis
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Gå till den lokala motorfordon kontor och få en ansökan om en ny eller byta titel. Applikationen kräver att du anger ditt namn som ägare, adress och antika fordon VIN, märke och modell. Antik vins är ofta kortare än moderna vins, 10 eller 11 siffror kontra modern 17-siffrigt nummer. Platsen för VIN i en antik bil kan vara motorn brandvägg, förardörr, radiator fästet, en bearbetad pad på blocket, rattstången eller bindestreck.
2

Skicka köpebrevet eller registreringskort för antika bil, och ditt tillstånd utfärdade körkort. Vissa stater, som Virginia, kräver också att du skickar bevis på adress, t.ex. en elräkning.
3

Slutför VIN verifiering. Vissa stater som Kalifornien kan kräva att fordonet VIN inspekteras och kontrolleras av en auktoriserad DMV representant. Det finns oftast ingen extra avgift för denna tjänst och det görs på DMV kontoret.
4

Betala önskad titel avgiften. Avgifter varierar per stat. Rubriken för din antika bil kommer att behandlas och skickas med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78063.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.