Högst rankade Bilar efter tre år

Consumer Reports deklarerar en bil förlorar fyrtiosju procent av sitt värde under de första tre åren. När du köper en bil tre år eller äldre, undviker du att ta denna förlust. Dina besparingar kommer att bli ännu större när du också köpa en bil känd för sin pålitlighet. Välj den mest tillförlitliga bilen, oavsett om du behöver en liten bil, familj sedan, SUV minivan eller lyxiga sedanmodell. Liten bil

Köp en äldre Honda Civic och du har tillförlitliga transporter med elegant utseende och god bränsleekonomi. Den BuyingAdvise teamet rapporterar Honda Civic "kan bara vara den bästa bilen värdet på vägen." Du har plats fem personer och din körsträcka varierar från 28 miles per gallon, eller mpg i staden och 34 mpg i landet körning. Crash test betyg var på eller nära toppen för front-och sidokollisioner.
Family Car

Välj en Honda Accord för en större bil som passar behoven hos en familj . Konsumenterna betygsätta bil på 8,8 av 10, enligt edmonds.com. Det betyget 21 mpg vid stadskörning och 27 mpg på landsväg. Även Insurance Institute ger det utmärkta betyg för sido-och krocksäkerhet, rankad det fattigt i bakre krocksäkerhet.
High-End Bilar Till Salu

Lexus ES ger dig bränsleeffektivitet 21 mpg vid stadskörning och 30 mpg på landsväg. Konsumenterna gradera det som 9.0 av 10. Den har en sexcylindrig motor med en 6-växlad automatlåda. Det har högsta möjliga betyg för främre kollisioner och höga betyg för sidokollisioner av National Highway Transportation Safety Administration. Addera stadsjeepar
p Om du behöver plats åtta i din SUV, kan den Honda Pilot göra det och det har perfekt säkerhet betyg för krocktester i sida och frontalkrock. Consumer Reports rankar Pilot som sin högsta SUV. Edmonds.com listat som 8,5 av konsumenterna. I mindre stadsjeepar, griper Honda CR-V konsumentens Rapportera omröstning, Redaktörens Most Wanted bil och en edmonds.com begagnad bil bästa insats. Addera Minibuss

Honda Odyssey vann Redaktionen Most Wanted, konsumentens Most Wanted, och begagnad bil Bästa BET Awards från Edmonds.com och var mest uppskattad av Consumer Reports. Det blir 18 till 19 mpg och erbjuder transport sju till åtta passagerare. Den har perfekt säkerhet betyg under krocktester från båda grupperna gör säkerhet betyg.
Lyxbil

När din budget tillåter, är det bäst rankade valet av Consumer Reports en Infinity M35. Edmonds.com citerar sina styrkor prestanda mer än utnämningar, listar en "muskulös motor," en "outstanding" femväxlad växellåda, säker hantering, en "rymlig stuga" med massor av lyxiga funktioner. The Infinity M35 fick högsta betyg för säkerheten på fram-och sidokollisioner. Mätarställning betyg är 18 till 19 mpg.
Sport eller sportig bil
Konsumenter

Betygsätt Mazda Miata MX-5 som 9,3 och edmonds.com listar den som en begagnad Bästa Bil Bet. 2007-modellen har en cabriolet makt hardtop som lagrar sig i fordonet. Den levereras med en fem-eller sexväxlad växellåda och kan gå från 0 till 60 på 7,5 sekunder, enligt edmonds.com. Plan på att få 24 mpg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78060.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.