Hur köper jag begagnade Lexus bilar Wholesale?

Att köpa en begagnad lyx fordon till grossistpris är det bästa av två världar. Du får fördelen av att äga en high-end bil samtidigt betala en rock-bottom pris. Att köpa en begagnad Lexus grossist, bör du planerar att delta i en auktion. Saker du behöver
Prisguide
Auktion lista
Betalningssätt
Visa fler instruktioner
1 Hitta en auto auktion

Lokalisera en auktion. Typer av auktioner är: privata auktioner för auktoriserade återförsäljare, offentliga polis-inkräktar auktioner, offentliga offentliga auktioner för beslagtagen egendom

Listor av auktioner kan hittas på nätet.. Webbplatserna kan kräva en medlemsavgift för att få tillgång till informationen.
2 Gör din hemläxa, kolla priser

Jämför priser. För en referenspunkt, gå till Lexus webbplats för att kolla priserna på nya fordon. Använd en bil riktpriset resurs för att hitta vad kostnaden skulle bli för samma modell när de används.
3 partihandel köpa och spara

Bestäm i förväg vad du är villig att betala för bilen. När du köper på en auktion, kan du betala så lite som 60 procent under detaljhandeln.
4 Kolla in bilen

besiktiga fordonet innan du köper. Om auktionen har en förhandsvisning dag, inspektera bilen och starta den. Lyssna på motorn. Testa lamporna, värme, luftkonditionering och bromsar. Auktioner tillåter inte kunderna provköra fordon.
5 Vara beredd att betala för Lexus, om din är högt bud.

delta i auktionen. Vara beredda att betala för fordonet på plats, eller inom en dag eller två av händelsen, beroende på att auktionens krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78057.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.