2000 Honda Accord EX Specifikationer

Honda Accord introducerades ursprungligen 1976 och har haft ett grundmurat rykte för att vara en säker, ekonomisk och pålitlig bil. Det har flera gånger erkänts som den mest populära bilen i sin klass för året. Den 2000 Accord erbjuder flera trim stilar, med EX uppgraderas från mer grundläggande DX och LX stilar. Inom EX kategori är EX coupe och sedan, liksom EX V6 coupe och sedan. Motor

EX coupe, EX coupe med skinnklädsel, EX Sedan och EX sedanmodell med skinnklädsel har en 2,3-liters motor och 150 hästkrafter, medan EX V6 Coupe och EX V6 sedan har en 3,0 -liters motor och 200 hästkrafter.
Transmission

en femväxlad manuell överväxel växellåda är standard på EX coupe, EX coupe med läder, EX Sedan och EX sedan med läder. Den bilköpare kan uppgradera till ett fyra-växlad automatisk överväxel överföring på någon av dessa modeller. För EX V6 coupe och sedan, är en fyra-växlad automatisk överväxel växellåda standard.
Safety

I enlighet med Honda Accord rykte som en säker fordon, alla 2000 EX kupéer och sedaner har vissa viktiga säkerhetsfrågor specifikationer. Förare-och passagerar-sidokrockkuddar är standard, liksom ABS-bromsar.
Fuel

En anledning Honda avtalen har varit populära är deras bränsleekonomi. För 2000 EX coupe, EX coupe med skinnklädsel, EX Sedan och EX sedanmodell med läder få mellan 23 och 25 mpg i staden och mellan 30 och 31 mpg på landsväg. EX V6 coupe och sedan få 20 mpg i staden och 28 mpg på landsväg.
Exteriör

Alu-fälgar, keyless inresa, tonade rutor och makt ytterbackspeglarna är standard på Honda-avtalen EX-modeller. Bumpers är samma färg som karossen, och det finns många färg färger, inklusive guld och silver metallic, vit, svart pearl och mörk smaragd pärla. Addera Interiör

Alla 2000 EX kupéer och sedaner sits fem passagerare. Den kupéer har två dörrar, och sedaner har fyra dörrar. Många inredningsdetaljer är standard på alla 2000 Honda Accord EX Coupe och modeller sedanmodell. Dessa inkluderar farthållare, tilt ratt, intermittent vindrutetorkare, varvräknare, läslampor, taklucka, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och makt dörrlås. EX coupe med läder, V6 coupe, sedan med läder och V6 sedan har elmanövrerade läder. Alla kupéer och sedaner har sex högtalare ljudsystem med radio och CD-spelare, men inte har en kassettbandspelare eller navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78034.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.