2007 Lexus LS 460 Optioner

The 2007 Lexus LS 460 är en lyxig sedan beröm för är pålitlighet och relativt vettigt pris. Kommer standard med bekvämlighet och säkerhet funktioner som har förtjänat det höga konsumentpriser omdömen och Insurance Institute for Highway Safety bästa betyget "bra", LS 460 erbjuder också en mängd ytterligare alternativ. Lexus Link Advanced Services

Lexus Link är en trygghet och säkerhet som erbjuds som en extra fabriksinstallerade tillval på vissa modeller, inklusive 2007 Lexus LS 460. Denna abonnemangstjänst ger upp-to-date rapporter om trafik, väder och aktiekurser, samt en mängd olika säkerhetstjänster. Lexus Link säkerhetstjänster omfattar stulna Vehicle Location, Tjänster Akut Anmälan, Vägassistans, Olycka Assist och vägbeskrivning. Denna funktion kostar en extra $ 900.
Intuitivt Parking Assist

Intuitivt Parking Assist är ett annat alternativ som kan läggas in på 2007 Lexus LS 460. Denna funktion använder fyra ultraljudssensorer på fram-och bakre delen av fordonet som detekterar närhet av LS att omgivande föremål. När den aktiveras, den Parking Assist Systemet varnar föraren när ett annat fordon eller föremål befinner sig inom för nära en närhet. Avståndet anges med en LCD-display och ett hörbart pip. Den Intuitive Parking Assist funktionen körs en extra $ 500.
One-Touch Open /Close Ström Trunk och dörrar

För extra lyx och bekvämlighet, One- Tryck på Open /Close Ström Trunk och dörrar alternativet kan installeras på LS. De flesta nya bilar är utrustade med makt dörrar, så att bilägare att njuta av bekvämligheten med att trycka på en knapp för att låsa och låsa upp dörrarna och stammar av deras fordon. Men för en extra $ 395, erbjuder 2007 Lexus LS 460 en funktion som gör att dess ägare den extra bekvämlighet för öppning (i motsats till bara upplåsning) dörrarna och bakluckan på bilen med enda knapptryck.


Pre-Collision/Dynamic Radar Farthållare

Använda millimetervågradar projiceras framifrån av sedanmodell, hjälper Pre-Collision alternativet avgöra när en frontalkollision är oundviklig. I händelse av en oundviklig frontalkollision, kommer detta system tillbaka de främre säkerhetsbältena och aktivera bromsassistans den andra föraren trycker på bromspedalen. Systemet bidrar därmed minska kraschhastigheten och skador i vissa frontalkrockar.

Dynamisk Radar Farthållare, å andra sidan, är en bekväm funktion som gör det möjligt för föraren att bibehålla en önskad hastighet utan att hans fot till gaspedalen. Farthållaren är tänkt att hjälpa föraren under långa körtider. Det är viktigt att komma ihåg att detta är en bekväm funktion, farthållare ska aldrig ske av säkra, defensiv körning. Den Pre-Collision/Dynamic Radar Farthållare alternativ kör en extra $ 2850.
Andra alternativ

Några andra valfria funktioner för 2007 Lexus LS 460 inkluderar ett lastnät för $ 59, en trunk matta för $ 89, alla väder mattor för $ 99 och lås hjul för $ 79.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77923.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.