Hur man ska värdera en begagnad bil Pris

När du är bil shopping, det är en smart idé att utbilda dig själv om uppgifter om att köpa en bil och göra grundlig forskning om vilken typ av bil du är intresserad av att köpa. När du hittar en bil du gillar på nätet eller i tidningen, ta lite tid att utvärdera det pris som anges av säljaren innan de bestämmer sig till transaktionen. Instruktioner
1

Slå upp Kelley Blue Book värde av begagnad bil för att utvärdera om det är rättvist. Sök efter den exakta året, märke och modell för att få en rad föreslagna priserna för bilen, allt från rättvisa till utmärkt skick. Den Kelley Blue Book webbplats ger förslag på priser om du skulle köpa från en privat fest eller återförsäljare.
2

Ställ för VIN (chassinumret) för bilen. Köp en rapport fordon historia. Du kan få en från staten DMV (Department of Motor Vehicles) där bilen är registrerad eller med hjälp av en tredje part tjänst. Undersök rapport fordon historia för att se om det fanns några större olyckor eller frågor av oro i samband med bilen i det förflutna. Till exempel, om du tycker att bilen hade mer än ett par ägare, kan detta tyda på att det har gått igenom en hel del slitage genom åren. Upptäcka negativ information i rapporten skulle kunna motivera ett lägre pris än den föreslagna Kelley Blue Book värde.
3

Skriv Kelley Blue Book värde och fordon historia rapporten att ta med dig när du undersöker bilen . Ta en ordentlig titt på både exteriör och interiör att utvärdera tillståndet. Leta efter bucklor och repor på utsidan. Kontrollera för rippade säten och trasiga komponenter på insidan. Ta en mekaniker med dig att utvärdera tillståndet för delarna under huven. Provkör bilen också.
4

Undersök definitionerna av "rättvis", "bra" och "utmärkt" tillstånd föreslagits av Kelley Blue Book som skall bedöma om den bil du vill köpa är prissatt rätt . Använd dessa definitioner, tillsammans med information som du har hämtat från ditt fordon historia rapport, att göra ett slutgiltigt beslut om tillstånd och om det pris som anges av säljaren är rättvist. Till exempel har en bil i bra skick minimal eller ingen kropp skador och fungerar bra medan en bil i verkliga skick kan bara uppfylla minimikraven statliga fordon. Tänk på att bestämma skicket på bilen du undersöker är upp till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77868.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.