Hur du köper en Lexus LS400

Lexus LS400 är den andra generationen av Lexus LS-serien, debuterade 1994 och produktionen fortsätter genom 1997. Eftersom LS400 är inte längre kommersiellt produceras, måste du hitta och köpa din LS400 genom en privat säljare eller begagnad bilhandlare. Annars kan du köpa det senaste i Lexus LS linjen, för närvarande LS11. Att köpa en Lexus LS400 kräver att du hitta en begagnad bilhandlare eller privat säljare inom den radie där du är villig att resa för att köpa bilen. Saker du behöver
tidningen klassificerad
Visa fler instruktioner
1

ange en radie där du kommer att söka efter begagnade LS400s. Även en mindre radie inte kräver så mycket resande, kan det vara svårare att hitta en bil inom en radie av 25, 50 eller till och med 100 miles. Å andra sidan kan en större radie ger ett större urval av bilar att välja mellan, men det kommer att kräva mycket mer.
2

Identifiera de används bilhandlare i ditt område. Använd klassificerade annonser i din lokaltidning, fordon och återförsäljare flygblad oftast belägna nära tidningen står, eller ens på nätet fordon återförsäljaravtal webbplatser konsortiet såsom Autotrader eller EbayMotors. Addera 3

Kontakta används återförsäljare lyxbil inom din radie först att fråga om eventuella LS400s de kan ha på sina partier. Också fråga dem om några auktioner eller andra säljare som de kanske inte känner som kunde ha en LS400. Begagnade återförsäljare samlar vanligtvis sin inventering genom bilauktioner eller via andra återförsäljare, förutom privata säljare eller köpare som handlar fordon i.
4

Bestäm köpkursen för LS400 du leta igenom dina lokala återförsäljare. Enligt Kelley Blue Book, föreslog den föreslagna högsta pris på en 1994 Lexus LS400 är $ 8475 medan den maximala rekommenderat pris på en 1997 Lexus LS400 är $ 13.350. Båda värdena är baserade på en bil i utmärkt skick med bara en mil på vägmätaren, så se till att utvärdera detaljhandeln värdet av alla Lexus LS400s du hitta med hjälp av Kelley Blue Book eller annat fordon pris estimator.
5 < p> Säkra finansiering för inköp av din LS400 och slutföra något pappersarbete inklusive titel överföringar, fordons registrering och fordonets försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77867.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.