Hur hitta en beskrivning av ett fordon genom VIN

Fordon identifieringsnummer ( vins ) beskriver ett fordon som gjorts sedan 1981 . Inga två fordon kommer att ha samma VIN , oavsett var i världen de har tillverkats . De första tre tecknen i 17 - space VIN identifiera landet , tillverkare och modell . De närmaste fem siffror , som anges av tillverkaren , identifiera kroppen stil , motor och andra funktioner . Återstående tecken berättar året , fabriken och serienummer , tillsammans med en speciell siffra kodas för att förhindra bedrägerier . Hitta en beskrivning av ett fordon med en online VIN avkodare . Instruktioner
1

Gå till webbplatsen Decode Detta och ange VIN in i utrymmet . Klicka på " Decode " och vänta på nästa skärm . Bläddra ner till den allmänna beskrivningen för år , märke, modell , kropp stil och motortyp . Klicka på övriga flikar för andra funktioner .
2

Gå till Den inofficiella DMV Guide och ange VIN i rutan . Klicka på " Sök " och vänta på det nya fönstret som öppnas . Läs året , gör , kropp stil och motortyp , med ett erbjudande att köpa en detaljerad rapport fordon historia .
3

Gå till VINquery.com och ange VIN i utrymmet på den övre vänstra delen av skärmen . Klicka på " Go ". Nästa skärm visar år , märke och modell , med erbjuder sig att köpa detaljerade VIN rapporter för 50 cent till $ 1,90 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77866.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.