Hur vill slå upp en VIN till funktioner

I en 17-tecken VIN, de tre första siffrorna identifierar landet, tillverkare och göra. De närmaste fem tecken använder en kod som inrättats av tillverkaren att identifiera de funktioner i fordonet. Varje fordon som tillverkats sedan 1981 har en VIN, inklusive bilar, lastbilar, husvagnar, motorcyklar och ATV. Leta efter VIN på instrumentbrädan i en bil eller lastbil på en etikett nära vindrutan på förarsidan. Du kan också hitta den på officiell pappersarbete för ditt fordon, såsom ett köpebrev, titel, registrering eller försäkring. Avkoda VIN nätet, gratis antingen eller för en liten avgift för mer detaljerad information. Instruktioner
1

Gå till DecodeThis.com. Ange 17 tecken exakt så som de visas på din bil eller papper. Använd versaler. Klicka på "Decode", rulla sedan ner på nästa skärm att läsa bilens funktioner.
2

avkoda VIN av ett fordon som tillverkas mellan 1981 och 2003 vid hänvisning Angelfire.com. Klicka på respektive länk för att avkoda siffrorna. Rulla ner och klicka på fordonstillverkarens logotyp länk för dess funktioner.
3

Gå till Den inofficiella DMV Guide webbplats (se Resurser) och ange 17 siffror i utrymmet märkt "Enter en VIN Här. " Klicka på "Sök" och vänta på en grundläggande rapport av bilens funktioner. Denna webbplats erbjuder också en rapport fordon historia till salu, men du behöver inte köpa det.
4

Gå till referens för VINquery (se Resurser) och ange ditt VIN på markerad plats " Ange ett VIN. " Klicka på "Go" och välj en nivå av rapport som du vill köpa. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77840.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.