Hur får Factory Information om en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil är riskabelt. Du vet inte mycket om historia av bilen, där det gjordes eller ens vad fabrikens löpande bandet bilen kom ut på. Med fordonets identifieringsnummer (VIN), men har du bilens koden. Ofta kallas auto DNA, erbjuder VIN värdefull information, inklusive fabriken där det har producerats. Saker du behöver
Fordon VIN
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner VIN av begagnad bil i fråga. Två av de vanligaste ställena att hitta VIN är längs insidan av chaufför-sidodörren eller i närheten av batteriet under huven. Den VIN blir en alfa-numerisk kombination.
2

Kontrollera det första tecknet i VIN-koden. Detta antal utgör ursprungslandet. USA-tillverkade fordon, till exempel, kommer att börja med antingen en "1" eller "4", en japansk bilens VIN börjar med ett J. Som regel, US-made bilar börjar med ett nummer och utländska bilar börjar med bokstäverna deras Vins.
3

Flytta ner till 11: e tecknet i VIN-koden. Detta representerar fabriken ursprung där bilen gjordes och monteras. Kombinera detta med det andra tecknet i VIN-koden för att få tillverkaren av bilen också. Exempel är "A" för Audi och "G" för General Motors.
4

Ange VIN i en online VIN avkodare (se Resurser) eller på Carfax att få ytterligare fabriken information om auto i fråga . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77817.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.