2006 Chevy HHR specifikation

Den 2006 Chevrolet HHR är en medelstor, sportiga kombi fordon i samma familj som sina konkurrenter, Pontiac Vibe och Chrysler PT Cruiser. Om du är i marknaden för att köpa denna typ av fordon, specifikationerna på 2006 HHR rivaliserande de av andra i sin klass, men en provkörning i slutändan kommer att hjälpa dig att avgöra om denna bil är rätt för dina behov. Utföranden och motorkomponenter

2006 Chevrolet HHR kom i två utföranden, LS och dyrare LT modell. Båda modellerna är utrustade med en 2,2-liters, fyrcylindrig och 143 hästkrafter. LT erbjuder en valfri uppgradering till en 2.4-liters, fyrcylindrig motor med 172 hästkrafter. Den fyrcylindriga motorn är bra på gas, får 23 mpg i staden och 30 mpg på landsväg, med ett bränsle kapacitet på 16 liter, enligt Cars Direct, en bil resurs och forskning hemsida.

styrnings-och fjädringskomponenter

2006 Chevrolet HHR inkluderar vanliga stag och främre spolar våren samt en främre krängningshämmare balk, vilket hjälper till att undvika en flip-over om föraren mister kontrollen. Skivbromsar och rack-and-pinion styrning är standard på båda modellerna också. LS-modellen omfattar 16-tums stålfälgar, medan LT ingår 16-tums maskinbearbetade-lättmetallfälgar (en typ av hjul utan navkapslar). Detta är ett av några skäl till varför LT-modellen kostar drygt LS.
Seating och inredning

säten Bucket är standard på HHR med en återförsäljare uppgradering till uppvärmda säten och elmanövrerade tillgängliga. Den kombi designen av 2006 Chevrolet HHR är idealisk för stora lastfartyg laster och baksätena fällas ner för att passa ännu mer i bagageutrymmet. Klädsel skilde mellan en vanlig trasa interiör eller den uppgraderade läder paketet. Lädersäten fläck sällan men ofta spricker och sträcka ut när de blir för slitna, medan trasa platser kan riva och fläckar. Som i de flesta Chevrolet fordon byggda under de senaste åren, är det onstar tjänsten finns på 2006 Chevrolet HHR. Radioapparater är satellit-radio stödberättigande och LT modellen innehåller radio kontroller på ratten. Makt lås och fönster och hastighetsberoende vindrutetorkare är standard på varje modell.
Säkerhetsfunktioner

Låsningsfria bromsar, varselljus, förare och passagerare krockkuddar, sido genomslagskraft barer och säkerhetssystem är standard på LS och modellerna LT. Första-och andra raden overhead krockkuddar på HHR ger extra skydd i händelse av en krasch. Addera Exteriör och interiör Mått

Bilen är 176,2 inches lång, 69.1 inches bred och 63,1 inches hög. Främre och bakre benutrymme ligger runt 40 inches. Fri höjd är 39 inches i fram och bak. Interiör lastutrymme med fällda säten är 55,6 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77807.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.