Hur priset en 1982 Toyota Land Cruiser Wagon

Bestämma ett exakt värde på en 1982 Toyota Land Cruiser är ett viktigt steg mot att köpa eller sälja en. Veta värden Land Cruiser i allmänhet och värdet av en specifik särskilt kommer att hjälpa dig att göra ett välgrundat, rättvis köpa eller sälja beslut. Det finns flera sätt att prissätta en 1982 Toyota Land Cruiser, med en kombination av dem eller alla av dem är det bästa sättet att se till att du kommer till en väl avrundad och realistiskt pris. Gör din hemläxa och vet vad en enskild Toyota Land Cruiser är värd kan hjälpa dig att få en bra affär. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Gå till NADA Guides hemsida och välj "Ny och begagnad bil Center" under Car Research Center . Välj "Toyota", sedan "1990 & äldre." Klicka på "1982" och sedan "Land Cruiser 4 Door Wagon 4x4." Välj "vänja värde." Detta kommer att ge dig den nuvarande allmänna prisspridningsfaktorn 1982 Toyota Land Cruiser Wagon. Beroende på skick din bil, kan du avgöra om priset skulle falla i låg, genomsnittlig eller hög detaljhandeln kategori.
2

Gå till en online bilhandlare eller auktion webbplats som Car Max, Bilar Direct, Craigs List eller eBay och pris andra 1982 Toyota Cruisers mark genom att söka efter någon som är till salu. Att veta vilka fordon som ditt går för kommer att ge dig en ungefärlig uppfattning om vad priset på din vara. Kom ihåg att ta hänsyn till eventuella skillnader mellan din och de du forskning på bilen notering platser, skillnader såsom år, skick, egenskaper, nya däck och så vidare.
3

Besök en lokal bilhandlare och fråga vad din Land Cruiser är värt om du är ute efter att handla något i, eller om återförsäljaren kan få dig en och vilket pris det skulle vara (om du är ute efter att köpa en). Frågar den motsatta frågan om vad du vill göra kan också vara en bra idé, eftersom det kan lägga inblick i det verkliga värdet på din bil. Även om du inte slutar att göra med den återförsäljare du ifrågasätter, kan det hjälpa dig att komma till en slutsats om priset på en 1982 Land Cruiser Wagon.
4

Ta uppskattningen från NADA Guides, priset på liknande fordon av online webbplats och priserna du fick av den lokala bilhandlare, och fatta ett välgrundat och realistiskt beslut om priset för din Toyota Land Cruiser Wagon eller priset du skulle vara villig att betala för en. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77714.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.