Hur du köper restorable bilar för Cash i Florida

Köpa förlist, räddas eller gamla fordon i Florida och återställa dem är potentiellt ett bra sätt att inkomsten. Om du har kunskap och skicklighet för att reparera skadorna och återställa en bil, kan du få en ombyggd titel och sälja det för vinst i Florida. Efter att reparera bilen, måste du lämna in en ansökan om intyg om titel för en ombyggd motorfordon till Floria Institutionen för Highway Safety och motorfordon. Delstaten Florida utfärdar sedan en ombyggd titel för bilen. Saker du behöver
Bill Computer
Salu Titel
Visa fler instruktioner
1

Ring och gå till lokala bärgning och junkyards som har bilvrak och lastbilar till salu, liksom äldre modellbilar. Ring din lokala Florida handelskammaren eller visa telefon listor i Florida för att lokalisera bärgning eller skräp bilhandlare. Undersök bilarna för att avgöra om de kan återställas eller byggas om.
2

Använd Internet för att hitta havererade fordon till salu i Florida. Webbplatser som Automotix, Autotrader och eRepairables lista havererade fordon till salu, och tillåter dig att söka efter stat.
3

Besök auktionssajter på nätet, som eBay, Bilförsäkring Auktioner och Salvageauto och Sök efter bilvrak i Florida. Dessa webbplatser ger listor för försäkrings-ägda fordon som potentiellt kan återställas.
4

köpa lokala Florida tidningar. Till exempel, om du bor i Orlando, köpa "Orlando Sentinel." Granska det förlista eller bärgades bilar till salu i platsannonser avsnitt.
5

Ring eller maila ägaren av fordonen i Florida du är intresserad av att köpa för restaurering. Fråga om skadan, och få ramnumret, märke, modell och mätarställning.
6

Skaffa en rapport fordon historia online på Carfax, Autochex eller Cardetective. Använd chassinumret för att dra upp informationen, sedan köpa rapporten. Denna rapport ger dig med bilens historia, inklusive en förteckning över ägare och rapporterade skador på bilen.
7

betala för bilen med kontanter eller en bekräftad check. Att betala kontant är det bästa alternativet eftersom de flesta långivare i Florida inte kommer att finansiera en bärgade fordon.
8

Skaffa ett köpebrev som visar det belopp du betalat för bilen, samt märke, modell, chassinummer och datum för försäljningen. Du kommer också att få Florida intyg om titeln som måste undertecknas av säljaren på rätt linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77700.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.