Nissan Xterra Alternativ

Nissan riktar sig till unga förare med Nissan Xterra kompakt sport utility vehicle genom att marknadsföra det som ett utan krusiduller SUV. Det finns fyra utföranden av Xterra: basen X, mid-level S, high-end SE och Off-Road-modellen. Standardutrustningen är riklig på Xterra och det finns några mekaniska alternativ. De flesta icke-fabrikstillval är kabinen tillbehör och externa organ trimma tillgängliga via Nissan återförsäljare. Powertrain

Alla 2011 nissan xterra modeller är utrustade endast med en 261-hästkrafter 4-liters V6-motor. Standardutrustning för att matcha motorn är en sexväxlad manuell växellåda. En valfri femstegad automatlåda finns tillgänglig för X-och Off-Road-modeller. X-och S-modeller kan också få en switch-manövrerad tvåväxlad överföringen.
Externa tillval
vakter

Splash, med en $ 135 prislapp under 2010, är tillgänglig på alla modeller. De stänkskydd är formad för att passa hjulet öppningar och förhindra repor från väg skräp. En $ 230 alternativ i 2010 är "Protection Package B," vilket ger en sensor bil larm installerat på bilen tillsammans med hjulbultar och akut väg kit.
Cabin Alternativ

Finns på alla modeller, utom X, är trim nivå en $ 85 infällbar last att hålla värdesaker gömda och en $ 145 glidande lastutrymme arrangör som delar och organiserar last med ett rörligt nät. Den främre väggen av lasten Arrangören har Xterra logotyp tryckt.

Dyrare objekt på $ 270, under 2010, är ​​en iPod interface systemet skräddarsydda för Nissan som ansluter en iPod till bilens radio. Systemet fungerar också som en laddare.

Nissans "Protection Package A" erbjuder gummi golvmattor, lås hjul och Vägassistans kit för $ 190 i 2010. Samtliga modeller kan få matta golvmattor för $ 115, men bara S-modellen kan ta emot de 250 automatisk avbländning omdöme backspegel med kompass som automatiskt dämpar när strålkastare bländning träffar spegeln.
Återförsäljare Tillbehör

Nissan erbjuder icke-fabriken alternativ för 2011 Xterra direkt från återförsäljaren som inkluderar dimljus, en lucka tält för camping entusiaster och en hood beskyddare för att skydda huven från insekter och skräp under körning. Vindavvisare sidoruta för att skydda förare och passagerare från bländning, kropp sidolister som matchar fabriken trim och tvådelade pulver-coat skenor steg för enklare åtkomst till insidan också finns tillgängliga. Priserna på dessa olika objekt allt från $ 40 upp till $ 275 i 2010.

En fiberkabel mottagare hitch tillbehör kostar ca $ 295 under 2010. En sjugradig släpvagn bogsera kablage och släpvagn bogsera broms bygel sub-sele kan komplettera mottagaren skumt. Fordon lock och lock lås är tillgängliga från återförsäljare också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77698.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.