Hur hittar jag en Övertagna Dubbel - Wide Trailer i Georgien?

När någon tar ut en fastighet lån och kan inte betala tillbaka banken , egenskapen oftast hamnar får återtas och säljas på auktion eller direkt till en annan part . Om du är i marknaden för att köpa övertagen egendom , såsom en dubbel bred släpvagn , det finns vissa platser som du bör se . Detta är sant överallt , inklusive delstaten Georgia . Instruktioner
1

Kontrollera nätauktioner i Georgien . Övertagna objekt som dubbelt så breda vagnar vanligen säljs till bank auktioner och auktioner återbördande , annonseras på Internet . Webbplatser som craigslist.org är bra ställen att börja , eftersom reklamen är gratis .
2

Kontakt banker och brottsbekämpande filialer verkställighet . Bankerna kommer att ställa auktion datum och har en sammanställning av vad som finns till salu . Om brottsbekämpande hanterade återbördande , kommer de att hålla auktionen på polisstationen .
3

Kontrollera lokala tidningsannonser och anslagstavlor . Dessa auktioner behöver så mycket publicitet som möjligt , eftersom fastighetsägare vill sälja omhändertagna objekt , inklusive dubbel - breda vagnar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77676.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.