Vad gör som garanterar inte en begagnad bil Mean

Ett fordon som säljs i "befintligt skick " eller med någon garanti är just det: inga reparationer kommer att täckas av den säljande återförsäljaren . Köparen är ansvarig för eventuella fel och reparationer efter försäljningen . Detta meddelande finns ofta på FTC klistermärke , ett meddelande som krävs av återförsäljare enligt Federal Trade Commission begagnad bil Rule . Kostnad

Fordon som inte har någon garanti är oftast billigare och prissatt för att sälja . När det gäller kostnader reparation, kan det billigare priset inte vara värt det .
Extended Coverage

Du kan köpa en förlängd garanti , vanligen vid köptillfället . Att köpa bilen utan att man uppenbarligen innebär att du är ansvarig för alla eventuella reparationer . Det kan vara värt att betala för en förlängd garanti för en begagnad bil , eftersom du aldrig vet vilken typ kostnader du kan ådra .
Mekaniska problem

Intag bilen till en mekaniker innan du köper är en bra idé så är /inga fordon garanti , det kan potentiellt spara dig mycket pengar . En utbildad mekaniker kan avgöra hur väl fordonet togs om hand , om reparationer behövs omedelbart eller om några betydande reparationer har redan avslutats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77673.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.