Privat bilköp Tips

Bilhandlare regleras av staten som de verkar i. Därför måste du skydda dig mot en begagnad bil köp annorlunda. Medan sålda bilar kräver en statlig inspektion om de säljs från en återförsäljare, måste du kontrollera fordonet själv när du köper bilen privat. Att ha en mekaniker helt ser över fordonet du tänker köpa kan förebygga kostsamma reparationer för statliga krävs utsläpp och kontroll provning.

räkna ut din budget och ansöka om ett preapproval om du planerar att finansiera. Kontakta en lokal bank för att ansöka. Godkännanden kan ta upp till en vecka, så det är en bra idé att ha dina pengar i ordning innan du hittar den bil du vill ha.

Börja shoppa för din bil. Använd alla Craigslist, eBay Motors och din lokala tidningens hemsida för att visa bilar till salu. Ring säljarna att boka tid för att se och provköra bilarna. Addera

Ring din statens Institutionen för motorfordon (DMV). Eftersom lagar och textning rutiner skiljer sig med staten, ska du veta din statens krav innan du köper. Till exempel tillåter många stater inte ägarbyte när ett fordon har panträtt noterat på titeln.

Test-fordon tills du hittar en du vill köpa. Gör överenskommelser med din mekaniker och säljare att få bilen ordentligt inspekteras. Ta bilen till din mekaniker butik eller har säljaren ta bilen.

Diskutera betalning med säljaren om inspektionen går bra. Återgå till banken för att få en bank check eller kontanter för säljaren. Registrera dina papper om att ta ett lån.

Lägg ditt fordon för att din försäkring, såsom krävs i de flesta stater. Ge köparen pengarna du är skyldig och se till att han skriver titeln på rätt plats. Gå till din DMV kontoret för att slutföra registreringen och textning.

Ta dina tallrikar och DMV dokument tillbaka till din nya bil. Ordna en åktur, om det behövs. Lägg plattorna på innan du kör din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77622.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.