Hur du köper en begagnad bil privat

Att köpa en bil från en privat säljare är i allmänhet billigare än från en återförsäljare , men försiktighet bör vidtas för att skydda dig från att betala för mycket , eller från att köpa ett mekaniskt problematiskt fordon . Resurser

Använd Edmunds och " Kelley Blue Book " webbplatser för att fastställa en rättvis privat andrahandsvärde för den bil du vill köpa . Kontrollera konsumenters omdömen på båda webbplatserna för att identifiera eventuella gemensamma problem . Ring din statens Institutionen för motorfordon ( DMV ) för att avgöra vilka handlingar som är nödvändiga för att slutföra köpet av fordonet och vara säker på att säljaren kan leverera de dokument du behöver .
Varning
< br >

Ordna en mekaniker att kontrollera fordonet du tänker köpa . Ordna en tid med säljaren för att föra fordonet till en butik där det kan vara ordentligt inspekteras före dina inköp . En mekaniker kan identifiera eventuella mekaniska problem eller låta dig veta hur väl fordonet har underhållits .
Tidsplan

Ta din tid på att leta efter ett fordon som är inom din budget och passar dina behov . När du hittar bilen , flytta snabbt för att säkra ditt köp . Om du avser att finansiera bilen , ansöka om ett lånelöfte från din bank innan du börjar handla . Denna process kan ta upp till en vecka . Din statens DMV kan också ha tid begränsningar - vissa statens kräver att du titel fordonet inom 30 dagar . Se till att du är tydlig i din statens regler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77613.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.