Hur hittar jag en BMW 650I?

BMW 650i är en del av 6-serien sortiment och är en lyxig, high-end sport Coupe. Drivs med ett torquey och smidig V8-motor, erbjuder 650i typiska BMW styrkor, inklusive attraktiva, ovanliga styling, pålitlighet och finmekanik. Den 650i är inte den vanligaste BMW, men det är en regelbunden produktion fordon, så att hitta ett nytt eller begagnat man är inte alltför svårt. Instruktioner
1

Kontrollera med din lokala BMW-återförsäljare för en ny modell. Han kan också ha använt modeller i lager. Även om du kan betala en premie över en preowned 650i till salu på andra håll, kommer du att ha tryggheten av att veta att BMW har certifierat fordonet.
2

Ring eller besök bilhandlare i ditt område som säljer high-end lyxbilar. Säg de återförsäljare som letar efter en 650i. Om de stöter på en till salu, kan de underlätta inköp av det åt dig. De kan även göra en sökning och hitta den perfekta bilen för dig.
3

Kontrollera platsannonser avsnitt av BMW entusiast hemsidor och forum (se Resurser 1). Dessa ger ett online-forum för att inte bara prata med andra bilentusiaster, men också leta efter BMW till salu. Titta igenom platsannonser sektioner för 650is till salu. En fördel med att köpa från en privat säljare är att du kan ha mer utrymme att förhandla om priset.
4

Sök andra online-resurser som eBay och Autotrader (se Resurser 2 och 3). Båda platserna har sökmotorer som tillåter dig att ange exakt år och modell som du letar efter. Har bilen besiktigas av en BMW-tekniker för sinnesfrid. Om du inte kan se det personligen, få en CarFax rapport på fordonet, vilket bör i detalj historien och låta dig veta om det har varit i olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77571.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.