Hur köper jag en bil från en privat ägare ?

Detaljhandel och privata fordon försäljning värden ibland avvika med tusentals dollar . Men du måste hitta din egen finansiering ( om det behövs ) och komplettera din Department of Motor Vehicle pappersarbete på egen hand ( återförsäljare gör allt detta för dig ) . Fördelar

En av fördelarna med att köpa ett fordon direkt från en privat ägare är att spara pengar . Du behöver inte heller oroa dig för traditionella återförsäljare krångel som rusade inköp , uppblåsta räntor eller påträngande säljare .
Överväganden

Du måste hitta finansiering för själv om du köper privat . Edmunds och Kelley Blue Book webbplatser både för privat - försäljning värden på begagnade bilar , så forskning bilen innan ni kommer överens om en pris.Du kan använda en lokal långivare , men få ett lånelöfte innan du går ut för att handla . Pre - godkännanden kan ta upp till flera dagar , i vilket fall du kan förlora bilen om säljaren inte vill hålla den . Med ett lånelöfte , kan du gå tillbaka till banken med fordonets identifieringsuppgifter , signera kontraktet och får en check för säljaren .
Varning
< p > Återförsäljare krävs enligt statens lag för att se till att ett fordon passerar statlig kontroll innan försäljning . En privat säljare inte. Dessutom är det vanligt att sälja en begagnad bil " som är " för en privat försäljning . Om du vill köpa bilen , skydda dig från framtida reparationer och kostnader genom att ta bilen till en betrodd mekaniker eller genom att ha en komma med er att titta över bilen .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77570.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.