Hur man skapar bord centerpieces

Tabell centerpieces ger matsal och kök bord med accenter till det dekorativa miljön. Gör din egen bordsskiva centerpieces kan du kreativiteten att mixa och matcha olika samordnande stycken för en mängd olika tillfällen. Från festlig och säsongsbetonad till kreativa och blommig, bord centerpieces lägga till en personlig touch till spreadarna för dina måltider om de är avslappnade med din familj, eller speciella tillfällen med alla dina vänner. Saker du behöver
Ren aluminium hink, 2 gallon
Flaska champagne eller cider
Garland vinstockar
10 färska blommor
flätad korg, medelstora
Assorted konst media
Små leksaker
Målarböcker
Visa fler instruktioner
Romantisk middag Höjdpunkten
1

Lägg ut en aluminium hink i mitten av en tabell för två personer. Kontrollera att det är en ren aluminium hink, och inte den typ som tas från din friggebod. Gör det ungefär två liter i storlek.
2

Fyll hinken ca 3/4 full med runda isbitar. Placera en flaska champagne eller mousserande cider i mitten av hinken. Addera 3

Surround den yttre delen av skopan med en enda vinstock av murgröna, eller använd en vinranka. En vinranka med druvor intakta gör en ännu vackrare utsmyckning. Konstgjorda eller verkliga arbetet både arbete för mittpunkten.
4

Knyt näven runt en bunt på ca 10 blommor. Varje typ av blomma kommer att göra, beroende på din smak, så som rosor, liljor, nejlikor, tusenskönor och iris.
5

in bunt av blommor, stjälkar ner i hinken av is. Låt blommorna falla naturligt runt flaska cider eller champagne.
Barnvänlig
6

Placera en korg i mitten av bordet.

7

Töm ett 100-pack med kritor i korgen. Scatter dem runt lite så färgerna är jämnt fördelade runt korgen.
8

ordna olika barnleksaker hela korgen. Leksaker som små gummibollar, spelkort, vind-up leksaker och andra nyheter lägga mer färg och konsistens till mittpunkten.
9

Wrap en enda gummiband runt en hoprullad målarbok, hålla det rullade. Gör detta med några fler målarböcker, eller en målarbok för varje barn som kommer att vara närvarande vid bordet.
10

Anchor den hoprullade målarböcker i centrum av korgen, stående dem upprätt. De leksaker och kritor bör hålla dem stabila. En annan idé är att lägga ner dem i en pyramid stack så att de sticker ut från mitten av korgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77529.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.