Hur man söker efter en bil med ett lågt pris

Bilar blir mer och dyrare. Det är dock fortfarande möjligt att hitta en god kvalitet bil till ett rimligt pris om du är villig att lägga fram de ansträngningar. Det första du bör göra är att bestämma vad bilens primära syftet är och sedan bestämma vad din bil budget är. Om du bara behöver en andra bil för att göra uppgifter på stan, överväga att köpa en äldre bil. Detta kommer att spara pengar och du kommer fortfarande att ha en bil för att göra vad du behöver göra. Instruktioner
1

Kontrollera lokala stadsdel. Att köpa en bil direkt från den tidigare ägaren är oftast bästa sättet att hitta en bra bil till ett lågt pris. Var uppmärksam på bilar med "Till salu"-skyltar i fönstren. Låt dina vänner veta att du är i marknaden för en bil och be dem att hålla ögonen öppna. Läs den lokala tidningen platsannonser och lokal auto trader.
2

Hitta en affär på en auktion. Olika federala, statliga och lokala regeringar säljer impunded bilar på bilauktioner regelbundet. Vissa auktioner begränsas till bilhandlare men många är öppna för allmänheten. Det finns ofta en förhandsvisning period en eller två dagar före auktionen. Det är möjligt att inspektera och starta bilarna men provkörningar i princip förbjudna. Köpa sker genom anbudsförfarande. Det är dock möjligt att köra iväg med en affär.
3

Handla online. Att köpa en bil, som allt annat, har revolutionerat genom Internet. Intelligent användning av Internet ökar avsevärt dina chanser att hitta en bra affär. Ansedda platser kommer lämna foton, information och detaljer om bilarna i din prisklass. Två platser att checka ut är carfinderservice.com och everycarlisted.com.
4

inspektera bilen innan du köper den. När du har hittat en bil som du är intresserad av, inspektera det själv. Om du har hittat den bil online vidta åtgärder för att se bilen i personen. Det första du bör göra är att titta på Kelley Blue Book värde som kommer att låta dig veta om du får ett rimligt pris. Den Bluebook kan besökas online på kbb.com. Ta bilen för en provkörning. Om det är en begagnad bil har en bilmekaniker inspektera det. Detta kommer att kosta runt $ 75, men det kommer att sätta dig till mods.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77434.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.