Specifikationerna för en 2003 Chevy Tahoe

Den 2003 Chevrolet Tahoe släpptes i mitten av full-size sport /utility vehicle s andra generation av produktionen. Vid den tiden hade den SUV-marknaden vuxit kraftigt, poserar några av de styvaste konkurrens till Tahoe ända sedan den gjorde sin debut med sin namnskylt under 1995. Automotive webbplats för information Edmunds.com dock priserna 2003 Tahoe tillhör en av de bästa produktion cykler av stadsjeepar i början av 2000-talet. Den finns i två /bakhjulsdrift (2WD) och fyrhjulsdriven (4WD) drivlinor. Motor, växellåda och Fuel Economy

2003 Chevy Tahoe kommer med en 4,8-liters, 275-hästkrafter V8-motor med 290 fot-pounds av vridmoment, även om vissa kan hittas idrottsliga tillval 5,3-liters , 285-hästkrafter version med 325 fot-pounds av vridmoment. Den enda tillgängliga växellådan är en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Med en bensintank som kan bära upp till 26 liter bränsle, är bränsleekonomin uppskattas till 13 eller 14 miles per gallon (mpg) för stadskörning och 17 och 19 mpg för landsvägskörning, beroende på vilken typ av motor och drivlina.

Säkerhetsfunktioner

2003 Chevy Tahoe har ABS, makt /barnsäkerhet dörrlås, fordon stöldskydd, keyless inresa och förare och passagerare krockkuddar. Den SUV har även en automatisk last-nivåreglering, som justerar främre och bakre Körhöjder för att kompensera för förändringar i fordonets axeltryck.
Inredningsdetaljer
< p> 2003 Chevy Tahoe är utformad för att ta in upp till nio passagerare, med sittplatser som innefattar en förare multi-justerbar elmanövrerad stol, en främre split-soffa och en andra rad fällbart säte. Luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, separat drivrutin /passagerarairbags kontroller klimat, farthållare, tilt styrning med läderratt och AM /FM /CD-stereo är några av de andra vanliga inredningsdetaljer att förvänta sig i detta fordon. Vissa Tahoes kan upptäckas med lädersäten, interiör klädselfärger är träkol och tan Addera Exteriör

2003 Chevy Tahoe rider på 16-tums lättmetallfälgar.. Andra vanliga yttre funktioner inkluderar dimljus, automatisk varselljus strålkastare, djupa tonade glas och uppvärmda makt justerbara sidospeglar. Den SUV är målad i svart, mörkgrå metallic, Mörkgrön Metallic, Indigo Blue Metallic, Ljus Tenn Metallic, RedFire Metallic, sandelträ Metallic eller Summit White.
Priser

Den ursprungliga tillverkarens rekommenderade cirkapriser för 2WD versionen av 2003 Chevy Tahoe var $ 34.200, för 4WD, var det $ 37000. Som av 2010, placerar Kelley Blue Book det monetära värdet av 2003 Tahoe i $ 12,000 sek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77422.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.