Tips om att köpa en bil från en hyra byrå

Att köpa en begagnad bil kan vara en knepig satsning, och, för många, verkar tanken på att köpa en från en uthyrningsfirman löjligt. Men om du tycker om fakta, kommer du att inse att detta är inte bara en bra idé, men kanske en av de bästa värden du hittar. Föreställningen att hyrbilar missbrukas av sina förare är sannolikt överskattad, och det råder ingen tvekan om att hyrbil myndigheter ta bättre hand om sina fordon i både städning och underhåll än de flesta privata ägare. CARFAX

CARFAX är ett ovärderligt verktyg för att kolla in historien om en begagnad bil innan du köper den. Det kommer att berätta om bilen har varit inblandad i en allvarlig olycka eller har hade organet arbete, bland andra fakta. Be att få se en CARFAX på bilar du är intresserad i. Många biluthyrningsföretag inkluderar en CARFAX som en vanlig del av deras försäljning program. Enterprise, till exempel, annonserar det kommer att ge en CARFAX för alla fordon som säljs.
Tittar noga

När du hyr en bil, det ser felfri när byrån drar runt och ger dig nycklarna. Men ibland, kommer du att märka brister under de få dagar du är bakom ratten som du inte såg den dagen du tog upp det. Den hyra byrå kommer att göra sitt bästa för att täcka eventuella skador på fordonet och få det att se lika önskvärt som möjligt. Byråerna är inte annorlunda än någon använt annan bil mycket, så ta dig tid att gå över bilen med en luskam och se till att bilen uppfyller dina förväntningar. Det är sant att du kan hitta ett anständigt pris på en bra bil, men det betyder inte att det kommer att vara gratis --- så se till att du vet vad du får.
Ta den till mekaniker

Du kommer naturligtvis få en chans att köra bilen och se vad den är gjord av. När du har det, planerar att ha din vanliga mekaniker ge det en titt. Låt honom upptäcka stora problem med bilen eller något han tror kan sänka dess värde. Biluthyrningsfirmor praktiken oftast en no-pruta stil av bilförsäljningen, så se till att bilen är värt prislappen, eftersom det är vad du kommer att betala om du köper den. I vissa fall kommer uthyrningsfirman säljer även du bilen med en sju-dagars garanti. Om du kan få detta, med alla medel ta det. Detta sätt, även om mekanikern missat något, kan du gå det för en full återbetalning om något går fel i den första veckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77371.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.